Poškodené autosklo

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 20. apríl 2024, 06:25

Autor
Správa

86 prispevkov Zázrivá
#101. Poškodené autosklo (8. máj 2017, 14:56)

Funguje to takýmto spôsobom. Len nie všade. Ku poisteniu, ktoré mám ja riešené teraz akože miesto havaríjneho, aby som si nejakým spôsobom ochránil čelné sklo, tak tam to je tak, že máš danú jednu sumu, ktorú pri výmene zaplatíš. Avšak samozrejme, že autosklo si najskôr pozrie aký typ auta a či je možné také sklo poistiť a všetky takéto tie veci ;)

0 0
Nahlásiť

lmarosl
69 prispevkov Banská Bystrica
#102. RE: Poškodené autosklo (10. máj 2017, 09:07)

myslim, ze toto je dost dolezite, ze ci je mozne to dane sklo poistit, lebo su skla, ktore nepoistia. Ale tak to su vsetko veci, ohladom ktorych sa da informovat priamo na pobocke, co si myslim, ze je tak najvhodnejsie, pretoze sa dozvie clovek mnozstvo veci a potom si vie zvazit ci je to poistenie pre neho vhodne abo nie

0 0
Nahlásiť

86 prispevkov Zázrivá
#103. RE: Poškodené autosklo (11. máj 2017, 08:31)

Áno, to je tiež pravda. Ale tak základnú výbavu, keď má sklo, tak tam niet problém s poistením. Aj keď jasné, že si to musia zvážiť, či je možné, či nie. Myslím, že by stačilo zavolať a povedať vin a ak je tam sklo, ktoré má byť, tak oni aj podľa toho vinka sa vedia ďalej posunúť, že či je poistenie možné, aké je tam sklo a všetky tieto veci ;)

0 0
Nahlásiť

lubinop
49 prispevkov Tvrdošín
#104. RE: Poškodené autosklo (12. máj 2017, 08:00)

Máte pravdu, pred mesiacom som toto riešil prostredníctvom hornetu, našťastie, moje sklo bolo možné poistiť. Mám aj havaríjnu, cez tú som kedysi riešil aj takýto problém, lenže platil som tam splouúčasť a kým som sa dopátral k nejakému záveru, tak to nejaký čas trvalo, čo ma teda veľmi nejako netešilo, preto som sa rozhodol pre zmenu a hľadal som možnosti, kde je len takéto poistenie, takže dal som sa na to dúfam, že bude dobre keby náhodou aj príde dáky problém. Výborne


„Rýchlosť bola v poriadku, len zákruta bola príliš tesná.“
0 0
Nahlásiť

matats
56 prispevkov Bratislava V - Petržalka
#105. RE: Poškodené autosklo (15. máj 2017, 09:43)

Lubinop bohuzial takto to je, ze zatazko sa riesia niekedy taketo veci, lebo to dlho trva. Vsetko je to casovo narocne. A cloveka potom prejde aj chut to riesit natahovat sa skrz to. Aj ked platit celu tu sumu, tak to nie je moc ruzova vyhliadka pre penazenku myslim, ze kazdeho z nas, ze Som smutný

0 0
Nahlásiť

manuchjaro
76 prispevkov Zvolen
#106. RE: Poškodené autosklo (22. máj 2017, 07:47)

Lubino to je normálne, že keď to dáš cez havaríjnu a nemáš nejakého vinníka, tak musíš platiť spoluúčasť, či chceš či nechceš aspoň teda pri havaríjnej je to tak. Toto poistenie som osobne v praxi ešte nevyužil, ale môj svokor áno a povedal, že urobil dobre, že sa na to dal. Nemusel sa naháňať za vinníkom a mať hlavu v smútku, že ho nedobehol. Že aha

0 0
Nahlásiť

lubinop
49 prispevkov Tvrdošín
#107. RE: Poškodené autosklo (24. máj 2017, 10:04)

Lenže kde ja som tieto veci nevedel vtedy, myslel som si, že keď budem mať poistenie, že to všetko zacvakajú za mňa a bude to pohode, keď to platím. No nebolo a ešte som sa s nimi naťahoval a čakal dlho. To by ma po pravde viackrát absolvovať nebavilo. Ako to myslíš, že nevyužil? Že ho nemáš, či že si sa nedostal do takého problému? Človek sa ani nenazdá a problémy môžu nastať.


„Rýchlosť bola v poriadku, len zákruta bola príliš tesná.“
0 0
Nahlásiť

manuchjaro
76 prispevkov Zvolen
#108. RE: Poškodené autosklo (6. jún 2017, 08:57)

Lubino viem, ono je dobré si tieto veci na začiatku pozisťovať, aby si nebol potom nepríjemne prekvapený, že jak to vypálilo. Nemal som problém nejaký, že by som ho potreboval využiť, ani nehovorím, že silou mocou by som ho chcel využiť Haha Je mi jasné, že problémy môžu nastať rýchlo a ani sa nenazdám, ale keď viem, že mám poistenie a nebudem sa musieť s nikým naťahovať, tak som celkom v kľude.

0 0
Nahlásiť

47 prispevkov Trnava
#109. RE: Poškodené autosklo (8. jún 2017, 12:06)

problemy mozu nastat kedykolvek, preto je dobre sa proti nim nejako obrnit. To poistenie od hornetu sa mne napriklad pozdava ako dobra volba, pretoze sa v mnohych veciach odlisuje od toho, co ponuka v tomto smere, co sa tyka celneho skla pzp, pri povinnom poisteni musis mat nejakeho toho cloveka, ktory to sposobil a aj to prizna a pri tomto poisteni v autoskle nieco taketo riesit nemusis, nemusis sa hnat za vinnikom az neviem kde len aby si ho dolapil.

0 0
Nahlásiť

gramko
23 prispevkov Martin
#110. RE: Poškodené autosklo (9. jún 2017, 08:55)

Dobre, ale ked sa nieco taketo stane tak je potrebne aj ked to riesit cez nejake ine poistenie, tak aj tak musis nejake papiere nieco posielat a riesit aj so samotnou poistovnou nie? Bez toho sa asi pohnut neda ani takto. Ja by som bol rad, keby celkovo som sa vyhol nejakych papierovaciek.

0 0
Nahlásiť

manuchjaro
76 prispevkov Zvolen
#111. RE: Poškodené autosklo (13. jún 2017, 08:36)

Gramko papierovačkám ako takým sa pri takomto probléme proste nevyhneš. Predsa len ide o to, že ty musíš takúto vec nahlásiť. Je mi jasné, že je to na dlhé lakte, ale vyhnúť sa tomu nedá. Avšak viem, že keď máš napríklad poistenie, čo vyššie sa spomínalo, tak oni to majú urobené tak, že vyriešia všetkú tú komunikáciu s poisťovňou v podstate za teba a ty môžeš pokojne spávať.

0 0
Nahlásiť

merco
60 prispevkov Bratislava III - Nové Mesto
#112. RE: Poškodené autosklo (19. jún 2017, 08:08)

Ako to, že to vyriešia za teba? Jak je to, čo sa týka takýchto vecí, riešeníc? Za to sa niečo niekomu aj platí, že komunikujú s poisťovňou a že tie papiere takto riešia?
Alebo je to v rámci nejakého celkového poplatku alebo čo?

0 0
Nahlásiť

strako515
89 prispevkov Bratislava V - Petržalka
#113. RE: Poškodené autosklo (20. jún 2017, 12:08)

merco toto je otázka, ktorú som si tiež kládol, keď som poistenie riešil, vyriešia to za teba, všetko podstatné čo potrebujú na komunikáciu s poisťovňou s tebou vyriešia a potom to riešia oni, ty nemusíš lietať, behať nikam a s niekým sa niekde doťahovať, takže nemusíš mať nejaké obavy z toho, že čo vypísať, kam to zaniesť a neviem čo Výborne

0 0
Nahlásiť

merco
60 prispevkov Bratislava III - Nové Mesto
#114. RE: Poškodené autosklo (21. jún 2017, 08:48)

Áno? Ale to nikde inde čo viem takéto veci neriešia, či? Aspoň teda o tom nemám nejakú znalosť, že niečo také by sa dalo. Aj pri tomto som to nevedel, no len či to tak bude aj reálne, pri probléme, či z toho nejako nezdupkajú a nebudú to chcieť riešiť, či čo si o tom myslíš?

0 0
Nahlásiť

53 prispevkov Ilava
#115. RE: Poškodené autosklo (22. jún 2017, 13:03)

merco z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že v tomto smere som si toho už preskákal pomerne dosť a nikdy som nemal nejaké problémy s nikým, s jedinou inštitúciou, s ktorou väčšinou bol problém, či už s odstúpením od zmluvy, s vyplácením a takéto veci, tak zväčša to boli poisťovne s ktorými som sa musel takto naťahovať

0 0
Nahlásiť

merco
60 prispevkov Bratislava III - Nové Mesto
#116. RE: Poškodené autosklo (26. jún 2017, 07:02)

Teraz to máš teda ty ako vyriešené? Ak som to dobre pochopil, tak si mal poistenie aj priamo u poisťovne áno? Lebo to mi z toho, čo si písal tak vychádza, že zrejme to tak bude, keď píšeš o skúsenosti. Osobne by som sa stiahol z takých vecí ak by som sa mal s niekým naťahovať, bol by som rád, keby sa k tomu postavili a pomohli by mi riešiť.

0 0
Nahlásiť

strako515
89 prispevkov Bratislava V - Petržalka
#117. RE: Poškodené autosklo (27. jún 2017, 09:51)

ešte čo sa týka toho poplatku, čo si písal, tak nie je tam žiadny poplatok, napríklad, keby si tieto veci riešil prostredníctvom Hornetu, tak u nich máš toto riešenie s poisťovňou a všetko okolo toho papierovačky zadarmo, oni to vyriešia za teba a ty sa nemusíš s ničím takým trápiť a lámať si nad tým hlavu, oni kontaktujú poisťovňu, nahlásia, čo je potrebné, vypíšu potrebné doklady a podobne :-)

0 0
Nahlásiť

merco
60 prispevkov Bratislava III - Nové Mesto
#118. RE: Poškodené autosklo (28. jún 2017, 12:03)

To je potom výhodné, že to takto riešia. To sa mi zdá fajn, len dúfam, že to je potom fakt zadarmo, že sa to na konečnej cene nejako neodrazí, že budem šokovaný, že koľko to nakoniec celé vychádza. Lebo to by som bol po takejto informácii celkom nemilo prekvapený Čože?

0 0
Nahlásiť

pabol
31 prispevkov Zvolen
#119. RE: Poškodené autosklo (30. jún 2017, 08:29)

Na konečnej cene sa to nemá ako odraziť, ty zaplatíš to na čom sa vopred dohodnete, tam myslím, že sa nemáš čoho obávať, niet priestor pre nejaké špekulovanie alebo čo. Oni ti povedia akú cenu, za čo, pre čo ako je to poistenie, jak to funguje a je to tak ako sa na začiatku dohodnete, tak to bude aj keby sa niečo stane

0 0
Nahlásiť

merco
60 prispevkov Bratislava III - Nové Mesto
#120. RE: Poškodené autosklo (3. júl 2017, 08:29)

Ty máš s nimi priamo skúsenosti, keď sa mi vidí, že to píšeš s istotou? Ja nehovorím, že každý nedodrží to na čom sa dohodne na začiatku, ale stretol som sa už aj s takými prípadmi, že na niečom sme sa dohodli a nakoniec to vypálilo úplne inak a to by som už zažívať nechcel, pretože aj tak som vždy zle vyšiel z toho ja a nik iný.

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Technické problémy / Poškodené autosklo