Poškodené autosklo

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 19:53

Autor
Správa

manuchjaro
76 prispevkov Zvolen
#801. Poškodené autosklo (10. jún 2020, 14:45)

Radohany rovnako aj ja platím a je to málo, kedysi som fajčil a tie peniaze som bol schopný minúť na túto svoju neresť, ale odkedy nefajčím, tak bez problémov ich môžem dať do takéhoto poistenia ;)

0 0
Nahlásiť

rasscco
45 prispevkov Trnava
#802. RE: Poškodené autosklo (11. jún 2020, 13:12)

Jaro to si sa vedel vzdať takejto závislosti? To akože klobúk dolu. Je to pravda, že to dosť ide do peňazí.
A bez toho človek je schopný aj niečo ušetriť.
Nám teraz jedno auto stojí pred barákom, pri ceste lebo žena je po operácii tak nemôže šoférovať a už minulý týždeň som si všimol, že je taká ryha a náznak praskliny na skle. Tiež to pôjdem dať pozrieť, nech mi povedia, čo s tým robiť. Ale je to pre mňa aspoň ponaučenám, že nemám auto nechávať pri ceste.

0 0
Nahlásiť

maros.kami
18 prispevkov Trnava
#803. RE: Poškodené autosklo (11. jún 2020, 14:33)

ryha od coho to vyzera? myslis, ze to od kamena moze byt?

0 0
Nahlásiť

strako515
89 prispevkov Bratislava V - Petržalka
#804. RE: Poškodené autosklo (11. jún 2020, 16:22)

a od čoho iného myslíš, že by to mohlo byť? Myslíš, že by to niekto urobil akože naschvál alebo čo?

0 0
Nahlásiť

pistas
15 prispevkov Senec
#805. RE: Poškodené autosklo (12. jún 2020, 10:40)

stretli ste sa niekto s tým, že by sa prasklina objavila po oprave na rovnakom mieste? čím to môže byť spôsobené?

0 0
Nahlásiť

14 prispevkov Banská Bystrica
#806. RE: Poškodené autosklo (12. jún 2020, 20:30)

pistas moze byt ze nebola dobre urobena a ak si isiel po nejakych rozbitych cestach alebo pripadne vyfrezovanych tak sa to stat mohlo ak bolo sklo oslabene je velmi podstatne aby bolo opravene dobre a aby aj nejaky cas po oprave stalo nech to vytvrdne a nech je to ako ma byt ;)

0 0
Nahlásiť

makoval
12 prispevkov Ivanka pri Dunaji
#807. RE: Poškodené autosklo (13. jún 2020, 10:36)

Herbiener rozbité cesty prispejú aj k tomu že malá prasklina sa zväčší, lebo otrasy tie dokážu veľa v tomto smere urobiť. Rasscco ak to nie je nejaké veľké, tak to choď dať urobiť už teraz kým s tým nie sú nejaké zásadné problémy, kým to nie je na výmenu celého skla.

0 0
Nahlásiť

kollki
29 prispevkov Malacky
#808. RE: Poškodené autosklo (13. jún 2020, 21:33)

Rasscco tak dajú sa aj inak tie peniaze dnes minúť nie? Ale tak jasné, že každý podľa seba, ale ja radšej proste dám do auta Haha

0 0
Nahlásiť

rasscco
45 prispevkov Trnava
#809. RE: Poškodené autosklo (14. jún 2020, 12:50)

Schváľne asi nie. To neviem či by si trúfol niekto niečo také urobiť. Najmä mám to rovno pred domom a oproti je aj obchod, takže oni majú aj kamery, čiže myslím skôr že nie. To muselo asi odletieť. Lebo neviem ktorý deň to bolo po ulici celkovo bolo štrku rozsypaného a to musel niekto viesť a muselo sa mu to asi sypať alebo čo.
Makoval veď chystám sa, len chcem do Hornetu si najskôr zajtra zavolať, že kedy môžem prísť a na ktorú pobočku aby som nečakal, aby som tam auto nechal a mohol si ísť po svojom.

0 0
Nahlásiť

bystrik585
12 prispevkov Radobica
#810. RE: Poškodené autosklo (14. jún 2020, 16:21)

rasscco na ako dlho to asi bude? koľko oprava trvá? keď tam chceš auto nechať?

0 0
Nahlásiť

booxi
18 prispevkov Bratislava IV - Devínska Nová Ves
#811. RE: Poškodené autosklo (15. jún 2020, 08:29)

oprava nie je na dlho, vezmi si, ze samotna vymena skla a to aj s vytvrdnutim lepidla trva nejake dve hodinky, dve a pol, takze oprava bude este menej, to sa nemusis obavat, ze by si tam auto nechal na cely den a bol bez neho, to nehrozi Fajn

0 0
Nahlásiť

mclainak
47 prispevkov Trenčín
#812. RE: Poškodené autosklo (15. jún 2020, 08:59)

Ale toto sa stava a potom okoloiduce auta to prejdu, kamene odfrknu a to sa ani nenazdas, preto je ovela lepsie parkovat mimo, najlepsie vo dvore, aby si sa tomuto vyhol.

0 0
Nahlásiť
gremo 58 prispevkov Pezinok #813. RE: Poškodené autosklo (17. jún 2020, 20:13)

ozaj to stačí málo, jeden šuter a problémy sú na svete Som záludný

0 0
Nahlásiť

rasscco
45 prispevkov Trnava
#814. RE: Poškodené autosklo (22. jún 2020, 13:38)

Už to je urobené. Oprava keď je nejaká menšia tak to trvá tak 30 minút približne, takže nebolo to na dlho. Minulý týždeň som to dal urobiť a vybavená vec.
Booxi a to teda výmena zahŕňa toho pomerne dosť. Je to aj staré sklo dať preč, nové dať, nalepiť, to je trochu komplikovanejšie celé.

0 0
Nahlásiť

klaciak
13 prispevkov Zlaté Moravce
#815. RE: Poškodené autosklo (23. jún 2020, 09:07)

Buďme radi keď meniť sklo nepotrebujeme. Obnáša to viacero toho to je pravdou, ale ľudia, ktorí majú skúsenosť, že s tým denne robia, tak tým to ide friško od ruky

0 0
Nahlásiť

lukojano
38 prispevkov Žabokreky
#816. RE: Poškodené autosklo (23. jún 2020, 15:36)

ty mas takto stastie na rozsypany strk a ja zase posledne dni mam stastie na ludi, ktori dostanu defekt na ceste a najidealnejsie v rychlosti, tolko potrhanych gum, co som na ceste obchadzal no nieco nenormalne posledne tyzdne :D

0 0
Nahlásiť

60 prispevkov Bratislava III - Nové Mesto
#817. RE: Poškodené autosklo (25. jún 2020, 08:37)

Pokiaľ sa to nedeje tebe tak je všetko na porádku nie? Smiech
Horšie by bolo keby sa ťa to priamo týkalo. Rasscco poistené máš obe autá ?

0 0
Nahlásiť

rasscco
45 prispevkov Trnava
#818. RE: Poškodené autosklo (25. jún 2020, 12:07)

Áno Hornet Assist som dal na obe autá, načo by nám to bolo len na jednom? Veď za dve autá to tiež nie je nejaké veľa peňazí. Keď to stojí 19 euro na jedno auto, tak to je paráda.
A koľko to ušetrí pri oprave alebo pri výmene. Takže keby som mal aj štyri autá tak by som to dal, lebo sa to vyplatí ;)

0 0
Nahlásiť

63 prispevkov Jelšava
#819. RE: Poškodené autosklo (2. júl 2020, 11:36)

Lukojano pokial len na takychto mas stastie tak bud rad horsie by bolo keby si ma stastie byt svedkom nehody, mam kamarata ktory uz tolko nehod videl, ze dovidenia a to cloveka podla mna z velkej miery dokaze ovplyvnit aj po psychickej stranke :/

0 0
Nahlásiť

ramson
15 prispevkov Kremnica
#820. RE: Poškodené autosklo (2. júl 2020, 14:28)

ked idete s prasklinou do servisu, tak volate si tam vopred, ze sa objednate alebo ako postupujete?

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Technické problémy / Poškodené autosklo