Poškodené autosklo
Aktuálne témy| jeggo 27 prispevkov Nováky |
#821.
Poškodené autosklo
(2. júl 2020, 15:13)
napriklad ja som to riesil stylom, ze na webe Hornetu, som si nasiel moznost, ze kolko to bude stat, tam som vypisal, co bolo treba, tam uvadzas termin, ktory by ti najviac sedel, ale tento termin nie je zavazny, termin ti potvrdi az clovek od nich, ktory ta spatne bude kontaktovat ;) vlastne prostrednictvom tohto dopytu sa dozvies moznost riesenia problemu, priemernu cenu a ty si potom dohodnes teda telefonicky ked ti zavolaju presny termin |
lucobu
56 prispevkov
Gabčíkovo
|
#822. RE:
Poškodené autosklo
(3. júl 2020, 15:11)
jeggo ale toto je dobre lebo aspon mas predstavu o tom kolko to cca vyjde a vies sa na to pripravit, lebo niekedy tie vymeny skla nie su najlacnejsou zalezitostou ;) |
| 52 prispevkov Leopoldov |
#823. RE:
Poškodené autosklo
(3. júl 2020, 16:32)
Ramson je dobre sa vopred dohodnut, lebo keby si dosiel niekam len tak na pobocku by si mohlo stat, ze by nemali cas v ten den, kedze maju aj inych, objednavky ;) |
norkaso
40 prispevkov
Zlaté Moravce
|
#824. RE:
Poškodené autosklo
(6. júl 2020, 18:28)
asi tak nejako a v dnešnej dobe zdvihnúť telefón si myslím, že je to to najmenej |
| gumiak 46 prispevkov Komárno |
#825. RE:
Poškodené autosklo
(7. júl 2020, 08:45)
lucobu ak je nutne platit si plnu sumu tak nie je to bohvieco, lebo sa bavime o stovkach eur akoze ked je este len v zakladnej vybave tak sa to celkom da, ale ked je nejake vybavenejsie sklo tak tam to uz vie stat pekne peniaze a to dokaze penazenku prevetrat |
| lacciak 20 prispevkov Liešťany |
#826. RE:
Poškodené autosklo
(7. júl 2020, 11:17)
co to znamena, ze pekne peniaze? to pises o skle s vyhrievanim alebo senzormi a niecim takym? |
| gumiak 46 prispevkov Komárno |
#827. RE:
Poškodené autosklo
(7. júl 2020, 12:21)
sklo s najzakladnejsou vybavou, co je tonovane so senzorom tak tam je cena za sklo aj s pracou cca tych 200 eur, ak nie je auto poistene, teda to sklo ;) Takze pri vybavenejsich sklach rataj aj raz tolko kludne. Ale ak by bola aspon havarijna, tak tam sa plati len spoluucast a zvysok zaplati poistovna ;) |
mankolo
23 prispevkov
Bratislava V - Petržalka
|
#828. RE:
Poškodené autosklo
(8. júl 2020, 18:19)
Cital som tu pred nejakym casom o nejakej nanotechnologii co sa aplikuje na sklo, ale nejako som sa nedozvedel, co je to zac akym stylom to funguje naco to je, neviete mi o tom dat info? |
| samhi 15 prispevkov Martin |
#829. RE:
Poškodené autosklo
(9. júl 2020, 09:22)
neviem vobec o com pises, co by to malo byt zac po pravde |
| kamilho 22 prispevkov Palárikovo |
#830. RE:
Poškodené autosklo
(9. júl 2020, 14:02)
mankolo toto co pises ma hornet, ak teda myslime to iste, je to nanotechnologia ktora bud zvysuje hydrofobne vlastnosti skla alebo potom taka ktora zvysuje povrchovu pevnost a oteruvzdornost, oba typy maju podla mojho usudenia cosi do seba, najma ta prva je super ked su take obdobia dazda, ze pomaly stierace nestihaju vtedy je to pecka, to by si ocenil |
| 86 prispevkov Zázrivá |
#831. RE:
Poškodené autosklo
(10. júl 2020, 14:25)
Ono to nejako akože lepšie voda steká po skle alebo ako to funguje? |
marzo16
21 prispevkov
Bratislava I - Staré Mesto
|
#832. RE:
Poškodené autosklo
(11. júl 2020, 13:25)
gumiak zvysok zaplati poistovna ale treba aj papiere vyplnit a zaslat tam aby to poistovna akceptovala |
matko101112
309 prispevkov
Smolenice
|
#833. RE:
Poškodené autosklo
(12. júl 2020, 08:17)
koľko krát počas jazdy rana ako ,,bulo,,a nič,okno v pohodičke |
| 35 prispevkov Bratislava III - Rača |
#834. RE:
Poškodené autosklo
(12. júl 2020, 13:17)
Niekedy sa to vôbec neprejaví a niekedy stačí málo, asi záleží veľmi od toho akým spôsobom trafí ten kameň sklo. Niekedy mám pocit v takýchto prípadoch akoby sa smola lepila na päty, ale preto je dobré, keď je sklo poistené, že neplatí sa potom celá suma, predsa len čoto sa takým spôsobom dá ušetriť |
| 63 prispevkov Chynorany |
#835. RE:
Poškodené autosklo
(12. júl 2020, 19:15)
kiezby to bolo tak, ze uz teraz mas pokoj na dalsie roky |
| 18 prispevkov Bratislava III - Nové Mesto |
#836. RE:
Poškodené autosklo
(12. júl 2020, 20:23)
Nikolas mne dlho to poistenie prislo ako zbytocne, ale uz som precitol, ked mas platit plnu sumu za vymenu tak hned to prehodnotis, aspon teda ja som sa zobudil vdaka tomu |
| egrio 17 prispevkov Prievidza |
#837. RE:
Poškodené autosklo
(13. júl 2020, 13:00)
Blow vies kedy som si dal ja poistenie? Ked som mal prasknute sklo a isiel som ho dat vymenit. Esteze sa dalo poistenie urobit aj pri prasknutom, ale nie zakazdym sa to da, respektive nie kazdy nieco take poskytuje, takze ja som si dal poistenie a potom som dal sklo vymenit a bolo to vyhodnejsie |
| kayyo2 21 prispevkov Dunajská Streda |
#838. RE:
Poškodené autosklo
(13. júl 2020, 14:39)
marzo tie papiere to je horšie ako výmena skla, papiere v každom smere, nech by išlo o čokoľvek sú na nervy
|
| 1adrik0 23 prispevkov Nová Dedinka |
#839. RE:
Poškodené autosklo
(13. júl 2020, 17:17)
Blow nie je to zbytočnosť, najmä teraz je to už za facku také poistenie a dokáže ti celkom pekne ušetriť, čiže dnes by som už neváhal vlastne ani nad tým nerozmýšľal |
pepeto18
18 prispevkov
Lukáčovce
|
#840. RE:
Poškodené autosklo
(13. júl 2020, 18:09)
chcel som pridat fotku comu ja musim momentalne celit ale neviem celkom akym sposobom by som to mal pridat. ale tak v skratke, traktor, kamion dnes po ceste do prace uz som mal nervy tak som isiel predbiehat a zrazu taka supa ze ma normalne seklo co sa stalo. esteze ma to nerozhodilo uplne a stihol som predbehnut tak mam presne v strede celneho taku akoby pavucinu, nie je extra velka ale celkom mi vadi tak aj ja budem musiet s tym ist asi co najskor len tento tyzden taka divocina ze vobec mi to nedoslo vhod |

a teraz nič nebolo počuť a prasklina pod stieračmi a následne sa to ťahá hore
návšteva v auto skle...550e,kedže je to 5ročné auto havarijnú už nemám,no nemohlo sa to stať do januára ?
toto už je druhé na tomto aute,dúfam že to mám vybraté na daľších desať