pocas jazdy mi vypne motor
Aktuálne témy| kloker5 1 prispevkov Poprad |
#1.
(8. február 2012, 13:03)
mozem ist aj 130 a aj tak mi zdochne motor |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#2. RE:
(8. február 2012, 14:30)
Ake mas auto? Znacka, model, rok vyroby, palivo, najazdene km?
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
|
|
#3. RE:
(9. február 2012, 11:56)
no tak to je sila, treba dat skontrolovat privod paliva, vzduchu.. v podstate to moze sposobovat hociktora zla suciastka.. diagnostika, ak sa nic nezisti len pracne hladat. A pred tym ako zdochne ti ide v poriadku? Life is too short to remove USB safely |
| 1 prispevkov |
#4. RE:
(9. február 2012, 14:06)
Mne zdochinala Audina 1,9tdi taktiez.Bol problem v Kabli od vstrekovacieho cerpadla.Niekedy mi auto taktiez stratilo vykon a ked som pohol tymto kablom auto zacalo ist normalne,Inac mal som aj problem z dalsou vecou.Je to trosku smiesne,ale mal som bezpecnostny vypinac skryty pod kozenou zasterkou na riadiacej pake,a az po dlhej dobe som si uvedomil ze som do toho niekedy tukol a zdochol mi motor..Moznosti je vela..kazdopadne dufam ze zavadu najdes co najskor..nieje teda nic moc ked ti v 130tich odidu vsetky posilnovace... |
| 1 prispevkov |
#5. RE:
(10. február 2012, 08:01)
natankuj benzin |
robine
3 prispevkov
Žilina
|
#6. RE:
(12. február 2012, 09:24)
A potom za ako dlho sa ti dá zas naštartovať?? |
robine
3 prispevkov
Žilina
|
#7. RE:
(12. február 2012, 09:28)
mne to tiež robilo... a čuduj sa svete na chybe bola žiarovka v reflektore. Bolo odtrhnuté vlákno... vtedy ešte nebolo povinné svietenie nonstop. Akonáhle som zapol svetlá a stačilo prejsť cez dáku jamu... off.... To vlákno tam skackalo a buď svietilo alebo urobilo skrat. A prišiel som na to až na druhý krát... keď som už každú žiarovku fyzicky vybral a zahrkal s ňou. Držím palce. |
| 1 prispevkov |
#8. RE:
(13. február 2012, 10:49)
a co to je za auto ? hm? |
| 1 prispevkov |
#9. RE:
(15. február 2012, 14:02)
žiga na plyn |
| 1 prispevkov |
#10. RE: