prvy servis po kupe auta
Aktuálne témy2 prispevkov |
#1.
prvy servis po kupe auta
(1. júl 2017, 15:47)
Dobry den,ake vymeny,opravy absolvovat po kupe auta, (mazda 3 BL 1.6 benzin 77kw),co dat urcite vymenit,spravit,co zkontrolovat,pozriet a co by mohlo byt zbytocne?Nie som v tom profik a nerad by som platil servisu za zbytocnosti,len preto,ze sa v tom velmi nevyznam.Vdaka LOCK |
60 prispevkov Bratislava III - Nové Mesto |
#2. RE:
prvy servis po kupe auta
(3. júl 2017, 08:26)
Osobne by som dal pozrieť motor, vstreky, žhaviče a všetky tieto veci. Taktiež spojku a aj olej. |
mesias4 178 prispevkov Piešťany |
#3. RE:
prvy servis po kupe auta
(3. júl 2017, 18:05)
uplne inak...najdi si v prievidzi niekoho schopneho, co ti to pozrie..ak mi napises rp, dohodim Ti tam chlapa...kvalitny a lacny..
|
roskow 47 prispevkov Prievidza |
#4. RE:
prvy servis po kupe auta
(4. júl 2017, 08:54)
kazdopadne by som si dal auto pozriet na komplet, ci uz motor - oleje, filtre - tie by som vemenil asi tak ci tak, dalej rozvody, vstreky, sviecky a nezabudol by som ani na podvozok - tlmice, capy. budes aspon vediet na com si a co si vlastne kupil |
Prsiak 21 prispevkov Košice - Juh |
#5. RE:
prvy servis po kupe auta
(5. júl 2017, 10:36)
Rozhodne všetko, predsa len chceš snáď vedieť, čo si si kúpil a hlavne v akom stave |
14 prispevkov Banská Bystrica |
#6. RE:
prvy servis po kupe auta
(6. júl 2017, 10:08)
ani neviem, ci by ma napadlo, ze by som daval kontrolovat len jednu vec, asi ani nie. je treba si dat auto pozriet este pred kupou, najlepsie aby s vami siel kupovat auto niekto, kto sa im trocha rozumie |
41 prispevkov Trenčín |
#7. RE:
prvy servis po kupe auta
(6. júl 2017, 15:18)
Niekedy ani ten niekto nepomoze. |
2 prispevkov |
#8. RE:
prvy servis po kupe auta
(6. júl 2017, 16:28)
nedávaj pozerať nič. čo sa pokaziť má, to sa pokazí. škoda peňazí. |
matats 56 prispevkov Bratislava V - Petržalka |
#9. RE:
prvy servis po kupe auta
(7. júl 2017, 07:00)
Pekny pristup Junak ;) |
18 prispevkov Bratislava III - Nové Mesto |
#10. RE:
prvy servis po kupe auta
(8. júl 2017, 13:02)
Neviem ako vy, no ked som kupoval auto, dal som si ho prezriet este pred tym ako som zan zaplatil. Pokazit sa moze hocikedy hocico, skor ide o vady, ktore vam predavajuci len tak neprizna. |
2 prispevkov |
#11. RE:
prvy servis po kupe auta
(9. júl 2017, 01:24)
Vdaka za rady,LOCK |
schmitz211 19 prispevkov Nitra |
#12. RE:
prvy servis po kupe auta
(19. júl 2017, 12:30)
ešte by ma zaujímalo aby som nemusel otvárať novú tému, či sa ten servis a obhliadka dá dať nejak aj do zmluvy o kúpe, viete ak by sa pri nej niečo našlo, čo by predávajúci zatajil |
17 prispevkov Prievidza |
#13. RE:
prvy servis po kupe auta
(27. júl 2017, 09:58)
da isto hej.. hlavne skryte vady by som si zapisal do zmluvy.. staci ak si do zmluvy das klauzulku, ze spravis pociatocny servis a pokial sa pride na nieco, na co ta predavajuci neupozornil, tak mas pravo na odstupenie od zmluvy.. |
simovan 16 prispevkov Piešťany |
#14. RE:
prvy servis po kupe auta
(28. júl 2017, 12:38)
dá sa to dať do zmluvy ale zase tak rozumne, lebo pri jazdenom aute musíš rátať s tým, že sa hocikedy môže niečo pokaziť a vôbec to nemusí byť skrytá vada a treba byť fér aj voči predávajúcemu |