Pomoc s výberom

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 10:32

Autor
Správa

satelit112
1 prispevkov Piešťany
#1. Pomoc s výberom (2. máj 2016, 15:39)

čaute tak som sa konečne dočkal tej 18ky a asi ako každý by som si chcel vybrať auto akurát mám problém že sa do toho vôbec nevyznám hoci aká rada čo kúpiť by pomohlo rozpočet mám 6000€ Fajn

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: Pomoc s výberom (3. máj 2016, 08:43)

Cauko, no takze je par otazok:

- Ake auto hladas? Kombi, hatchback, SUV ?
- Ako casto a ake trasy budes cca jazdit ? Mesto, dialnica, 5 km denne, 10 000 mesacne?
- Pacia sa ti nejake auta konkretne ?

Inak je par jednoduchych pravidiel:

- Kupuj auto o 500-1000 eur lacnejsie ako mas rozpocet
- tych 500 - 1000 eur investuj hned do prvotneho servisu
- treba pozriet rozvody, spojku, pneumatiky, brzdy a celkovy stav auta
- rozhodne vymenit - prevadzkove kvapaliny a filtre vsetky ... vymenil by som olej, brzdovu kvapalinu, olejovy filter, vzduchovy filter, palivovy filter, kabinovy filter

Co sa tyka pre teba ako 18 rocneho tak by na zaiatok nebolo zle mat trosku slabsie auto vykonovo, pretoze budes mat este drahu poistku, nemusis zbytocne krmit poistovnu peniazmi

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

6 prispevkov
#3. RE: Pomoc s výberom (25. október 2016, 13:18)

no v prvom rade by som si zvazil ci chces chodit len po meste alebo aj na dlhsie aby si si ujasnil ci chces diesel alebo benzin.potom sa zameraj na to aby to nemalo trilion kilometrov nabehatych, okolo 200 000 je kaurat no a hlavne chod kupovat s niekym kto uz nieco s autami zazil lebo teraz tak klamu ti ludia ze az

0 0
Nahlásiť

steffanko
33 prispevkov Brezno
#4. RE: Pomoc s výberom (27. október 2016, 11:14)

Kamo tie kilometre to nemas velmi pravdu lebo dneska je uz vsetko stocene takze moze mat menej na tachaci ale stocene o stovku minimalne.Dnes uz sa malokedy da zohnat auto ktore by bolo po vsetkych strankach ok.Takze kilometre su asi najmensi problem

0 0
Nahlásiť

lmarosl
69 prispevkov Banská Bystrica
#5. RE: Pomoc s výberom (31. október 2016, 14:26)

Ved toto, kilometre uz asi ani netreba riesit lebo najst auto co nema stocene to sa snad uz ani neda to je prve co sa robi vzdy a dovezene ani nehovorim z nemecka alebo odkial vsetko to ma cez 200-300000 nabehane tomu sa asi tazko vyhne

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Pomoc s výberom