Kupa Audi a6 3:0tdi automat alebo BMW535 d automat

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 10:34

Autor
Správa

2 prispevkov
#1. Kupa Audi a6 3:0tdi automat alebo BMW535 d automat (25. október 2015, 13:58)

Cauko ludia mam 19 rokov a cchem si kupit prve svoje auto jedna sa o modely audi a6 3.0 tdi automa r,v2006,alebo bwm 535d automat r,v2006 tak preto prosim o vase nazory ktore auticko by ste mi poradili budem rad za kazdy jeden nazor dakujem :)

0 0
Nahlásiť

132 prispevkov Banská Bystrica
#2. RE: Kupa Audi a6 3:0tdi automat alebo BMW535 d automat (15. november 2015, 07:32)

Také delá deťom do ruk nepatria...
Sú to silné a preposilovačovane autá takže v nich necitiš aké fyzikálne hodnoty dosahuješ až sa ľahko môže stať že sa dostaneš na ich hranicu auto sa napr v zákrute ako sa hovorí utrhne a fuk do jarku.Už som čítal dosť reakcií takýchto mladých vodičov čo sadli do podobných silných tátošov svojich otcov a tvrdili že keď idú aj 200 tak sa im zdá že budú ako na fabia pri 90 km/h. Potom takýmto borcom na ceste páru niet. Máš 19 keď odjazdíš na fabii či niečom podobnom zo 100000 km a naučíš sa vnímať fyziku tak si kúp silné auto kde miesto riadenia a radenia stačí tlačiť na plyn.
Ešte taká otázka načo ti je taký tank a ešte s takým motorom ktorý je náročný na údržbu veď len výmena rozvodu isto nieje hračka.Tak isto aj spotreba je oproti takému 2.0 tri je vyššia.Ideš každý týždeň točiť plné nalozeny Hamburg a späť? Mám odcestované na mikrobusoch opel vivaro /či ako sa to volá/ a pod. už pár tisíc km a všetky boli obsahom do 3 a menej litrov a v pohode uviezli 8 ľudí a s kopcom batožiny ktorú ľudia čo chodia na turnusy zo sebou mávajú. A to na nich šoféri bežne slapali 130-150 km/h a 500000 a viac v pohode...Teda ak sa ideš na aute motať len po svk a bez toho aby si bol cestným piratom stačí bohate A4 2.0. V pohode sme na takej jazdili 4 chlapi aj s batožinou potrebnou na prežitie turnusu.

0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#3. RE: Kupa Audi a6 3:0tdi automat alebo BMW535 d automat (6. december 2015, 19:28)

preto chcem taky silny obsah lebo tie hovna 2 litre neuznavam pokial sa to rozbehne tak aj zaspim .D chcem mat silne auto luxusne samozrejme ze natom nebudem tak jazdit aby som sa zabil ,a uz mam trocha odjazdene asi 40 000 j m mam od 17 vodicak a v kuse jazdim aj s ocom , a doma mame bwm 740 d tak viem co to je sila motora

0 0
Nahlásiť

304 prispevkov Malacky
#4. RE: Kupa Audi a6 3:0tdi automat alebo BMW535 d automat (6. december 2015, 23:30)

Ja by som išiel do toho BMW. Máš na BMW už nejaké skúsenosti a aj ten automat je tam asi lepší.
Len si dávaj pozor na tú silu. Nikdy nestrácaj rešpekt pred takým výkonom. Počet najazdených kilometrov nieje všetko.

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Kupa Audi a6 3:0tdi automat alebo BMW535 d automat