OPEL KUPA

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 6. november 2025, 09:29

Autor
Správa

5 prispevkov
#1. OPEL KUPA (18. marec 2015, 11:47)

Zvazujem kupit opel astra 1,3 CDTI ENJOY 70KW vedel by mi niekto poradit a napisat ake ma skusenosti s tymto autom,

0 0
Nahlásiť

KozmerT
35 prispevkov Galanta
#2. RE: OPEL KUPA (18. marec 2015, 19:54)

Tá motorizácia nieje práve najšťastnejšia voľba. Skús si vyberať motor podľa toho načo budeš to auto používať a koľko km najazdíš. A nie to čo na papieri ŽERIE najmenej.

Tu sa dozvieš viac:
http://www.autorubik.sk/category/kupujem-ojazdene-auto/opel/

0 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#3. RE: OPEL KUPA (18. marec 2015, 20:16)

nebral by som toto auto ani s týmto motorom... je kopec iných a najmä lepších áut.

ak silou mocou chceš astru s dieslom, tak jedine motor 1.9 CDTI od fiatu. Máme s nimi v servise skúsenosti a môžem pvoedať, že sú to veľmi podarené agregáty a dosť veľa znesú v porovnaní s konkurenciou.

Pokiaľ najazdíš menej ako 20 - 25 tis km za rok, na diesel ani nepomýšľaj - je drahý na údržbu. To nie je len výmena oleja a filtrov... ale jazdený diesel čaká časom výmena žhavičov, možno turba, možno egr.... chráň sa od DPF filtra.

Astru H (2006 rok výroby) som mal niekoľko mesiacov a bol som rád, keď som jej zbavil... najviac mi na tom aute vadili svetlá - to neboli svetlá, ale svetielka. Ak jazdíš často po tme, tak budeš nadávať - obyčajná fábia má o 3 triedy lepšie svetlá ako táto astra. Ak popršalo, tak to bolo beznádejné,, nič som nevidel. Sklá mali tedenciu rýchlo sa ušpiniť. No aj očistené nesvietili ktovieako dobre.

Pozri si corollu, aurisa - výborné autá, mal som aursa, teraz mám corollu versu, spoľahllivé,. Honda civic s motorom 1.8 v-tec je výborné auto.

0 0
Nahlásiť

5 prispevkov
#4. RE: OPEL KUPA (18. marec 2015, 20:29)

Dik za rady tak predsa sa vratim asi len k LPG

0 0
Nahlásiť

10 prispevkov
#5. RE: OPEL KUPA (29. apríl 2015, 14:35)

LPG na jazdu po meste ti stačí, najviac ušetríš, len to auto nebude mať taký výkon... možno by nebol zlý nápad čeknúť dáky elektromobil :/

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / OPEL KUPA