rada ku kupe

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 12:01

Autor
Správa

2 prispevkov
#1. rada ku kupe (12. december 2014, 12:23)

Zdravim, mam zaujem o toto auto.
http://chevrolet-cruze.autobazar.eu/20-vcdi-163k-lt-at-id5458377.html
Ide mi o nazory ci uz servis, spolahlivost a tak. Viem je to diesel ale benzinak porovnatelny som nenasiel teda, pokojne ma inspirujte. Nechcem maleho japonca, ani nic podobne pre tych ktory miesto pomoci chcu kritizovat, ze si auto vyberam take ake sa paci mne a nie im. Budem rad ak sa budeme drzat temy a to pomoc ohladom toho auta popripade nejakeho jeho ekvivalentu. Ide o moje prve auto. Chcem nieco priestrannejsie, trosku aj zivsie a tak.
Dakujem pekne vsetkym

0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#2. RE: rada ku kupe (12. december 2014, 17:15)

S Cruzom sa dá jazdiť, aj napriek výraznejšiemu turboefektu s 5°manualom než má octavia 1.9TDI. Jednoducho sa odnauč podtáčať motor a ušetríš i spojkový zotrvačník. Uvádzana priemerná spotreba nie je vždy u každého užívateľa dosiahnuteľná, s tým treba počítať. Poruchy - ha, tá vysoka spotreba je aj vďaka nešikovnej riadiacej jednotke, keď sa preruší regeneracia filtra pevnych častíc (DPF). Tiež treba dobre kontrolovať palivovú sústavu. Všetky chyby neviem, pozri si recenzie.
Ekvivalent u chevroletu velmi nie je. Sú len iné alternatívy (priestorovo) - mazda6, honda accord, volvo S60/S80 2008_9, VW passat 1.9tdi, seat toledo 1.9tdi , MBenz C, audi A6.
A že niet benzínový agregát? Tak napr. volvo má uznávaný päťvalec T5, dokonca i verziu R.

0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#3. RE: rada ku kupe (12. december 2014, 20:58)

Vdaka, inac rozmyslal som navysit roky, navysit km, a ist napr do benzinaku silnejsieho. co ty na to?
Mozno nejaku A6 starsiu, do 11000, chapes, trosku mat lepsie auto, alebo aspon si to mysliet :D, nejde mi o spotrebu poistu a tak, len aby som s tym nebol kazdy tyzden v servise.
Chapem ze to je auto na mozno 5 rokov. Ale v dlhsom casovom horizonte nepotrebujem inak planovat.
Co si myslis tak, mozno starsi passat cc? passat nejaky, superb, atd,,,,radim sa s vami aby som si z ""mojich sialenych volieb vybral najmenej sialenu "" :D :D :D vdaka

0 0
Nahlásiť
matko101112 309 prispevkov Smolenice #4. RE: rada ku kupe (15. december 2014, 10:24)

superb 2012 Fajn
http://home.mobile.de/PLANETAAUTOHANDEL#ses

0 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#5. RE: rada ku kupe (19. december 2014, 18:19)

lexus is 250? báječné auto, mal som to v írsku párkrát z požičovne a bolo to príjemné auto, spotreba takisto fajn

ponúknutá T5 od volva je takisto fajn voľba, auto nenápadné, ale vytrie kožuch kadekomu,

honda accord 2,4 v-tec ide báječne, lepší štvorvalcový atmosférický motor v danej kategórii nie je.

možno bmw s radovým benzínovým šesťvalcom.

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#6. RE: rada ku kupe (8. marec 2015, 22:06)

zdravím,"odporúčam" autobazar v Malackách za obchodným domom,jednoducho sú "úžasní Nesúhlasim "

0 0
Nahlásiť

32 prispevkov Zvolen
#7. RE: rada ku kupe (17. marec 2015, 01:50)

Diesel je náročnejší na údržbu, benzín zas na pohonné hmoty. Volil by som preto skôr veľkoobjemové atmosférické auto s LPG. Veľmi priestranné s výkonovou rezervou a asi jedno z motoricky najspoľahlivejších bude Lexus.

0 0
Nahlásiť

7 prispevkov
#8. RE: rada ku kupe (12. apríl 2015, 14:42)

Hlavne nekupuj v Darexe, lebo ta tam uplne osklbu!

0 0
Nahlásiť

10 prispevkov
#9. RE: rada ku kupe (29. apríl 2015, 14:37)

Vyber si hlavne niečo čo sa ti páči ako vravíš. Prikláňam sa k volbe LPG poprípade dáky elektromobil/hybrid... To je budúcnosť :)

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / rada ku kupe