Dohoda na cene nového auta.

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 12:24

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. Dohoda na cene nového auta. (19. november 2014, 22:49)

Dobrý deň, chcel (píšem z manželkinho nicku) by som sa spýtať, či má niekto skúsenosť o zjednaní nižšej ceny pri kúpe nového auta typu KIA ced, Ford Focus, Citroen C4...

Majú predajcovia nejakú finančnú rezervu, z ktorej môžu spustiť cenu? Alebo či vedia znížiť cenu poistenia ak v inej značke má tá istá poisťovňa (rovnaké parametre vozidla)to isté poistenie cca o 20% lacnejšie?

Dúfam, že ste ma pochopili.
Vďaka za rady a odpovede.

0 0
Nahlásiť

48 prispevkov
#2. RE: Dohoda na cene nového auta. (20. november 2014, 01:10)

Tak to je trošku náročnejšia otázka. Nemalo by sa tak verejne písať o finančnej stratégii obchodných partnerov automobilovych značiek. Samozrejme, sú možnosti, ale pýtať sa veľmi na ne predajcu nie je veľmi priestor. Treba si skôr počkať na ich prvý krok - ponuku. Zľaviť možno vozidlo predvádzacie, posledné skladové kusy pred alebo už po uvedení novšej verzie, je i možná akcia vplyvom konkurenčneho boja - prejavuje sa to ponukou dovýbavy niečoho navyše, uvedením nejakej limitovanej edície, alebo doplnením zimnej sady kolies zdarma, alebo lepší splátkový kalendár, či bonus na odkúpenie starého vozidla ako protihodnotu ku novému. Zasadné zníženie cien z cenníka nebýva verejnou záležitosťou. A sme u toho. Mne sa podarilo uchytiť zľavu z ceny nad 20000€ asi 400-500€ plus plné vybavenie vozidla nad štandard v cenníku. Značku, miesto a dátum neuvediem.

0 0
Nahlásiť

32 prispevkov Zvolen
#3. RE: Dohoda na cene nového auta. (20. december 2014, 13:53)

len hlupák by kupoval nové auto a čakal závratnú zľavu, závratná zľava na kvázi nové autá sa nazýva hľadanie predvádzačky s minimom najazdených kilometrov tak napr. polročná Toyota Hilux - Maďarsko, auto v show roome, najazdených 8000 km autorádio s navi cúvacími kamerami a motorom 3.0L cenníková cena 31 000 eur predajná cena za ktorú ju bolo možné kúpiť s jednou malou preliačinkou na dverách bola 22 500 eur... ak človek vie kde má hladať a čo má hladať, dá sa kúpiť auto v záruke voňajúce novotou za výraznú zľavu... Že aha

0 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#4. RE: Dohoda na cene nového auta. (28. december 2014, 17:18)

moje skúsenosti spred 2 rokov:

toyota auris - toyota nebola ochotná zľaviť ani cent - dalo sa dohodnúť na tom, že mi nedajú zimné kolesá a zľavia z ceny auta 500 eúr

ford focus - pár stovák šlo, ale, predajca bol arogantný a nič lepšie od nie je

suzuki sx4 - žiadna zĺava, ale dali sa do auta nahádzať nejaké dplnky

citroen C4 - 300 eurová zľava bola možná. núkali mi však v predvádzačku c3 v plnej paľbe, ktorú dávali najprv za 12900 eúr, no o týždeň mi zavolali, že ak prídem dnes podpísať papiere, tak mi ju dajú za 10 tis.

kia - nepáčila sa mi.

nakoniec som kúpil aurisa po leasingu a nie nové auto a neoľutoval som.

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Dohoda na cene nového auta.