výber lacnejšieho SUV

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 14:58

Autor
Správa
Deadroth 2 prispevkov Snina #1. výber lacnejšieho SUV (10. november 2014, 13:42)

Zdravím, som úplny lajk do áut. Potreboval by som poradiť s výberom nejakého autíčka ktoré by nebolo problémové aj pri jazde po meste (znesiteľná spotreba, najlepšie LPG, nepredražený servis, trojdverové), ak by zvládlo občas aj Snina - Košice atď.. no taktiež potrebujem prístup do vzdialenejšej dedinky kde v zime sa už tak ľahko nedá dostať a tiež je nutnosťou kufor na vačšie veci (možno stavebý materiál)... Uvažujem teda nad Mitsubishi Pajero/Wagon (3-dverové)/Land Rover Freelander/nejaký pickup alebo Suzuki, Jeep alebo čokoľvek čo by ste vedeli poradiť a máte odskúšané. Palivo diesel/LPG, cenovo by som sa rád zmestil do tých 4000€ s tým, že Pajera a tie Freelandery som videl bežne do 3000€. Ďakujem veľmi pekne za vaše rady.

Edit: dosť sa mi páčia ešte tie SUV čo vačšinou v nich len ženy vidieť, takže sa nebránim aj ešte trohcu priplatiť za niečo typu Quashkai, CR-V atď.

1 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#2. RE: výber lacnejšieho SUV (10. november 2014, 21:05)

Vynechal si Lada Niva 1.7i LPG - prečo? Pod 4000€ sú i lepšie udržiavané a tipnem si - na rýchlu jazdu si asi nepotrpíš, že?

0 0
Nahlásiť
HTML 139 prispevkov Zahraničie - ostatné #3. RE: výber lacnejšieho SUV (11. november 2014, 10:01)

Tipnem si, že asi preto, že Lada Niva je už starý šrot škaredý nepohodlný, auto z čias komunizmu, ktoré sa už dávno malo prestať vyrábať. Iba idiot dá niekoľko tisíc eur za Nivu, nehovoriac o tom, že je to totálne nepredajné auto ak by sa toho niekedy v budúcnosti chcel zbaviť

0 0
Nahlásiť

#4. RE: výber lacnejšieho SUV (11. november 2014, 10:57)

Áno, súhlasím, v zasvinenom a autami preplnenom západnom svete Nivu nenájdeš prakticky vôbec, je to predsa ''hnusný komunistický vrak'' že, u nás na str. a vých. Slovensku však fóbiu z kladiva a kosáku nemávame a tieto mašinky ešte celkom úspešne a bez predsudkov po našich cestách jazdia....

0 0
Nahlásiť
HTML 139 prispevkov Zahraničie - ostatné #5. RE: výber lacnejšieho SUV (11. november 2014, 11:28)

Môj príspevok nebol vôbec o tom, že by mi vadil komunizmus, či socializmus, ale o tom aute, ktoré je už zastaralé. Auto do terénu je to celkom dobré, to sa nedá poprieť, ale za takéto auto by som dal max 1000 eur. Ak má človek rozpočet 4000 eur tak o takomto aute nemôže byť ani reči. Za tie peniaze už má novšie, pohodlnejšie auto s lepším motorom a hlavne vo výbave. Dať za auto niekoľko tisíc eur a aby nemalo klímu napríklad by už bolo naozaj na hrane zdravého rozumu. Nehovor mi prosím ťa, že sa v lete dá vydržať bez klímy, pretože otvorené okná ti interiér nikdy nevychladia dostatočne a budeš tam mať iba prievan

0 0
Nahlásiť

#6. RE: výber lacnejšieho SUV (11. november 2014, 12:41)

Mne to nepíš, ale tým majiteľom, ktorí na nich stále i po rokoch jazdia. Lada nie je môj vzor, beriem ju však ako jednu z alternatív. Mám pocit, že na trhu je i novinka Som záludný . Ak však terénne jazdy v okolí Sniny nie sú vo výhľade, na bežné jazdenie stačí hoc aj Ford Fusion 1.4i alebo ak väčšie tak 5dverové Suzuki Vitara.
A klíma - no koľko asi ešte áut a ''zastaralých'' behá a bude behať po Slovensku bez takejto vymoženosti? Týmto pohľadom aj o 5-6 rokov budeme tvrdiť, že dnešné nové autá budú potom iba zastaralé a kto na nich jazdí nie je normálny? Jeden predajca s 20 ročnou praxou mi tiež také niečo odpovedal, ked som si nevybral jeho peugeot 301active - novinku, ale ''iba'' (posledné) volvo S40 vyrabane do 2012. Ja dávam prednosť praktičnosti a nie mienke tvorenou marketingom.

0 0
Nahlásiť
Deadroth 2 prispevkov Snina #7. RE: výber lacnejšieho SUV (12. november 2014, 07:03)

Ďakujem pekne za odpovede, Niva je fajn no som ju vynechal lebo koho poznám sa jej bohužiaľ zbavil kvôli spotrebe a výbave.. Má niekto skúsenosti s tým Pajerom 3-dverovým alebo Freelanderom? - lebo tie ma asi najviac zaujali v pomere dizajn/cena/spotreba :)

0 0
Nahlásiť
matko101112 309 prispevkov Smolenice #8. RE: výber lacnejšieho SUV (12. november 2014, 14:14)

ahoj
ladu nivu na západe bežne kúpiš.2007 za pár ,,šupov,, Som smutný pozerám ceny na sk podobné roč.začínajú na 4tis. Nadávam...
http://home.mobile.de/AUTOGUELSEREN#des_201723066
2008http://home.mobile.de/ANDREAS-ARCAINI#des_200495305 Nesúhlasim

0 0
Nahlásiť

#9. RE: výber lacnejšieho SUV (12. november 2014, 17:03)

- vidíš...to som nesledoval, super info - thanks.

0 0
Nahlásiť

32 prispevkov Zvolen
#10. RE: výber lacnejšieho SUV (17. marec 2015, 02:01)

Ja si myslím, že Land Rover Freelander sa ti bude najviac páčiť, keď si ho vyskúšaš. Taká Lada Niva v porovnaní, alebo Pajero a Pseudo SUV sú mi až komické, pri tej predstave. Výborné sú aj Toyoty LandCruiser a krátky starý Mercedes G, no v tej cene, to bude len kôpka nešťastia.

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / výber lacnejšieho SUV