Škoda Fabia 1.2 TSI

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 12:35

Autor
Správa

25 prispevkov
#1. Škoda Fabia 1.2 TSI (1. október 2014, 19:42)

Čawte, čo hovoríte na škoda fabia 1.2 tsi 63kw 2010 za 6000€? Biele, s čiernou strechou. Ďakujem :) Som študent, chodím pravidelne trasy BB-BA. Ešte raz ďakujem :)

0 0
Nahlásiť
HTML 139 prispevkov Zahraničie - ostatné #2. RE: Škoda Fabia 1.2 TSI (1. október 2014, 20:49)

tsi patria asi medzi najhoršie benzínové motory, aké koncern kedy vyrobil, ja by som si to nekúpil nikdy v živote. Tieto downsizingove motory nabúchané turbom patria na smetisko a nie do áut. Ak chceš fábiu tak hľadaj klasické neprepĺňované atmosféry, sú spoľahlivejšie. A čo sa týka fábie ako takej, každý ťa bude odhovárať, že sa to hrozne kradne a bla, bla, daj si za 300 eur namontovať zeder a máš pokoj v duši, že ráno keď sa zobudíš bude auto tam kde si ho večer zaparkoval.

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: Škoda Fabia 1.2 TSI (2. október 2014, 00:07)

Ak mas vazne tak ako pise tvoj profil 13 rokov tak biele s ciernou strechou je pekne ... vyzera smrncovno to je pravda.

Motoricky vsak tazko povedat o TSI. Su to male motory s velkym vykonom v prepocte na svoj objem. Zaujme u nich urcite vyssi krutiaci moment ktory dokaze navodit efekt "zatlacenia" do sedacky i ked jemneho ... Otazkou vsak ostava co sa s tym motorom stane po 5 rokoch po 150tis km ... V dnesnej dobe sa zda ze sa auta robia na spotrebny tovar. Kup nove, pojazdi 5 rokov a hajde do srotu a sprav znova biznis a kup znova nove ...

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#4. RE: Škoda Fabia 1.2 TSI (2. október 2014, 14:42)

TSI nie je japonec v čistej atmosfére. Je to len lákadlo pre vodičov-spotrebiteľov. Zmysel turbodúchadla má pri stúpaní do kopca, napriklad, alebo klasika - svižné rozbehnutie na požadovanú rýchlosť a potom to ukľudniť -ustáliť. V stúpaniach netreba hlboko podrádzať, stačí šliapnuť pedál a ide sa. V konečnom dôsledku ušetrí i palivo, ak sa vie využívať správne chod. Pri maloobsahovom motore turbo v širšom spektre jazdných režimov 'nahrádza' chýbajúci výkon, krútiaci moment porovnateľný s väčšími kubatúrami a laicky povedané sa dosť vyčerpáva.
Škodovka, a vlastne celý koncern VW-nu má ešte jeden vážny a asi stále pretrvávajúci problém s TSI - ''žuvačkovú'' rozvodovú reťaz.

0 0
Nahlásiť

25 prispevkov
#5. RE: Škoda Fabia 1.2 TSI (2. október 2014, 16:11)

Ne nemam 13 rokov, nem prečo mi to tu tak píše, mám 23 rokov Haha Haha Haha takže sa mám vysraťna 1.2 tsi?!? :D

0 0
Nahlásiť

32 prispevkov Zvolen
#6. RE: Škoda Fabia 1.2 TSI (20. december 2014, 14:47)

určite nie a nechápem načo je študentovi auto na tých pár km, to chceš všetko dávať len do auta? Smiech
máš vlaky zadarmo :D nechápem
ak silou mocou chceš do 6k eur auto vyber si niečo, čo sa nekradne v BA je taký zaujímavý zvyk u áut, že dostanú nohy a ani Boh ich už nenájde, týka sa to v obrovskej miere práve škodoviek typu Fabia a Octavia Súhlasim
ja keby potrebujem auto, na ktorom chodím do školy a že mi dopravu vyplatia spolucestujúci tak si vezmem čo sa mi páči, v mojom prípade do 6000 eur nejakú obstarožnú limuzínu s aspoň 12 hrnčekmi a minimálne 270 kilowattmi a najlepšie v Longu

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Škoda Fabia 1.2 TSI