Ako si splniť sen?

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 07:29

Autor
Správa

17 prispevkov
#1. Ako si splniť sen? (4. jún 2014, 04:14)

Pozdravujem, asi sa nad mojou témou každý človek, ktorý má rád autá zamýšľal, som obyčajný človek, ktorý by si rád vybudoval k autu citový vzťah, staral sa oň a neopustil ho, znie to asi zvláštne, ale asi každý autíčkar má odmalička akési vízie, ktoré by si rád naplnil, tým človekom som samozrejme aj ja. Už roky sledujem ponuky áut a zaujímam sa o príbehy áut, tak som sa rozhodol, že sa nechám uniesť a ujmem sa niečoho odkopnutého, najlepšie by bolo nájsť exkluzívny nepojazdný dotlčený vrak a venovať sa mu prácou aj financiami a vdýchnuť druhý dych. Neočakávam že nájdem za babku Bohom zabudnutý Mercedes Maharaja, alebo niečo podné ale veľmi rád by som sa dozvedel, kde hľadať "zakopaný poklad", ktorý by som mohol zreštaurovať a uviesť do podoy ako z výrobnej linky, s voňavým čistučkým interiérom, čiže, rád by som sa dozvedel kde hľadať a ako zvýšiť možnosť nájsť niečo hodne zaujímavé? :-) v merku mám len kabriolety Porsche 356 Spyder, Porsche 550 Spyder, Alebo aká koľvek 911 Cabrio prvej generácie. Vedeli by ste mi poradiť? Spokojnosť

3 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: Ako si splniť sen? (4. jún 2014, 15:11)

Plne ti rozumiem. Kebyze to auto mam kde mat, napriklad mam dom s dvojgarazou pre "normalne" auto a "hracku" tak by som to uz davno riesil. Po vhodnom kandidatovi by som sa zacal pozerat skor asi v nemecku kedze chces porsche. Podla mna ked pogooglis nejake nemecke srotoviska tak aj cosi najdes. Len by som kupil urcite aj viacero vrakov naraz a z nich postupne skladal jedno auto. Tolko asi moj postreh.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
3 0
Nahlásiť

17 prispevkov
#3. RE: Ako si splniť sen? (4. jún 2014, 16:32)

zatiaľ sa mi podarilo dať si v nemecku pár inzerátov, no neozval sa mi nikto s ničím zaujímavým v pomere cena a zaujímavosť resp. lukratívnosť daného auta, zatiaľ čo najzaujímavejšie sa mi pritrafilo bola škoda felicia cabrio, ale hľadám niečo naozaj exkluzívne http://static.cargurus.com/images/site/2008/04/04/10/29/1955_porsche_356-pic-51528.jpeg lenže aj na mobile de len pár kúskov

1 0
Nahlásiť

17 prispevkov
#4. RE: Ako si splniť sen? (5. jún 2014, 21:04)

"Určite by som poradil, aby si hľadal aj v USA, hlavne v Kalifornii, kedysi ke´d bol dolár tak nízko, dalo sa z usa kúpiť kadečo za pár šupov, napr. z tých starších sa oplatí pouvažovať o 356 ale radil by som hľadať s 2.0L, alebo prvý model 911... ale čo bude do budúcna absolútna tutovka tak určite GT1, 959 a limitované edíce samozrejme verzie Turbo v kombinácii s otvorenou strechou, počítaj ale s tým že kompletné uvedenie do ukážkového stavu bude chcieť bezmála 100 000 eur ... ďalej aj 991 993 je skvelá investícia ktorá ešte len začína naberať na hodnote ale v podstate už teraz krásne kúsky ako Turbo Cabrio stoja viac ako 150 000 eur a to zatiaľ má auto len 20 rokov ... ak si ho chceš renovovať sám budeš potrebovať veľké množstvo náčinia a hlavne priestor ... ja teraz hľadám Monteverdi Safari, ktoré odštartovalo éru luxusných SUV Súhlasim" tak snáď sa mi niečo naskytne a budem aj z tejto myšlienky čerpať Súhlasim

1 2
Nahlásiť
HTML 139 prispevkov Zahraničie - ostatné #5. RE: Ako si splniť sen? (6. jún 2014, 11:17)

Sorel píšeš sám sebe v druhej osobe ? Haha

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Ako si splniť sen?