Škoda Felica SAFE Line - mám kupiť?

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 14:04

Autor
Správa

2 prispevkov
#1. Škoda Felica SAFE Line - mám kupiť? (6. marec 2014, 13:00)

Dobrý deň. Mám možnosť zakúpiť si osobné motorové vozidlo značky Škoda model Felicia ročník 2000. Prvým a zároveň jediným majiteľom je starý ujo teda žiadna KO(nosené zo zahraničia). Automobil má poctivo najazdených 40052KM(motor po odkrytí kapoty ako nový) a jedná sa o motorizáciu 1.3 MPI(4 bodový vstrek). Každý rok bolo auto povinne servisované čo som si osobne potvrdil v databáze predajcu značky Škoda z VIN čísla. Bola tiež vykonaná diagnostika nástrojom VAS a všetko je v poriadku. Výbavu automobilu tvoria 4 aibargy(2 predné a 2 bočné), ďalej ABS systém, originál rozperná tyč, palubný počítač TC-6P, originálny autoalarm s monitorovaním vnútra vozidla, centrálnym zamykaním a sirénou. Na zadných sedadlách sa minimálno sedelo(čo aj vidieť) a na všetkých opierkach hlavy sú ešte originál Škoda poťahy s logom Felicia. Volant je štvorramenný s ovládaním trúby 2 tlačidlami(ľavá/pravá strana). Jediná vada ako u asi každej Felície sú mierne nahnité zadné "falce" + ešte doplním farba automobilu je červená. K vozidlu je ako séria letných tak zimných pneumatík. Cena 800€ a môžem brať hneď z jeho garáže kde stojí a padá na ňu mesiace prach nakoľko si zakúpil vozidlo Škoda Roomster. Otázka na vás, oplatí sa to pre mňa ako vodiča začiatočník-a? Ďakujem.

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: Škoda Felica SAFE Line - mám kupiť? (6. marec 2014, 21:18)

Ano toto auto je super pre zaciatocnika. Ak nechces brat posun kontakt viem o kupcoch co na to cakaju :-)

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#3. RE: Škoda Felica SAFE Line - mám kupiť? (8. marec 2014, 18:26)

Takze to zhrnieme- skodovka 14 rocna, iba 40tisic ale uz nahnita. Za "yba" 800 €. Sranda, bud ten ujko nema sajnu o cenach aut, alebo je to lep na lakomcov.

0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#4. RE: Škoda Felica SAFE Line - mám kupiť? (10. marec 2014, 09:51)

Dobrý deň. Tak automobil som kúpil a som spokojný. Mám známeho klampiara tak tie pohnité časti dám vymeniť a následne po nástreku farby osadím na tieto rizikové miesta plastové ochranné blatníky. Vymením tiež olej, filtre a ďalšie veci nakoľko to auto pár mesiacov nejazdilo, proste nak je vždy k jazde pripravené. Ďakujem užívateľovi robec_ic za tip. Prajem všetkým príjemný zvyšok dňa.

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#5. RE: Škoda Felica SAFE Line - mám kupiť? (12. marec 2014, 20:46)

a cela vymena s opravou ta bude stat par euro ... to je uplne super na tych feldach Súhlasim Pokial hladas fakt auto do mesta a denno denne po meste par km je to podla mna super lacna volba

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Škoda Felica SAFE Line - mám kupiť?