Aké auto si kúpiť ako prvé?

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 20:38

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. Aké auto si kúpiť ako prvé? (9. február 2014, 13:32)

Zdravím, chcel by som si nechať poradiť aké auto si podľa vás mám kúpiť ako prvé. Pozeral som ich mnoho, no netuším ktoré sa mi naozaj oplatí, a ktoré sa mi rozpadne po roku.

Cenovo hľadám do 550 eur. Najlepšie aby malo čo najnižšiu spotrebu a údržbu, a používal by som ho pravdepodobne denno denne. Nechcem nič veľké,.

Ďakujem za rady! :)

0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#2. RE: Aké auto si kúpiť ako prvé? (9. február 2014, 17:13)

Do 550€ sa pozeraju felicie a favority. Ak trosku nasetris, tak aj zgeneralkovane. So spotrebou to nie je ruzove, ale s udrzbou je to hracka. Ja v 18ich som este nemal ani na pioniera.. Pýrim sa

1 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: Aké auto si kúpiť ako prvé? (9. február 2014, 22:31)

Ja som mal svoje prve valstne auto Fiat Punto 1.1 r.v.1995. Uplna spkojnost. Jednoduchy servis, A s tym ze som mal verziu ED (economical drive) tak som mal neskutocne peknu spotrebu. Nikdy som ju nemeral ale po tom co som mal dalsie auto uz s pocitacom ktory ukazoval spotrebu som zistil ze to auto muselo jazdit za 5 - 5.5 litra.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
1 0
Nahlásiť

17 prispevkov
#4. RE: Aké auto si kúpiť ako prvé? (4. jún 2014, 02:48)

no za 550 euro by som vzal niečo "obstojné na LPG, nech sa aspoň lacno vozíš, keď už nič iné povedzme tú feldu - zeldu spellmanovú Spokojnosť

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Aké auto si kúpiť ako prvé?