Zatajena buracka auta

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 20:32

Autor
Správa

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#1. Zatajena buracka auta (1. február 2014, 13:50)

Dobry prispevok do fora.
Moj postreh - asi treba intuitivne pozerat na auta do 3-4 rokov, ked su uz opat v predaji.

Na to su najlepsie media. Markiza, JoJka ale i STV, TA3, regionalne televizie vedia v tom dobre pomoct.
Na bezneho cloveka staci urobit bu-bu-bu o tom ze kto ma lepsich pravnikov a je ticho, no taky medialny prievan a pad v ociach znamych je na nezaplatenie... Že aha
Taka otazka, ty si z Malaciek, a ten cheff renaultu nie je nahodou z Kostolista? Lebo jeden taky prave predava zlte renault meagan coupe (autobazar°sk).
Ja by som to len tak nenechal.

4 0
Nahlásiť

6 prispevkov Malacky
#2. RE: Zatajena buracka auta (1. február 2014, 14:04)

Nerozumiem tomu

1 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: Zatajena buracka auta (1. február 2014, 18:04)

Fuuu tak to su uz jake finty ... niekotri ludia su fakt spiny

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

6 prispevkov Malacky
#4. RE: Zatajena buracka auta (1. február 2014, 19:17)

Nerozumiem tomu

0 0
Nahlásiť

#5. RE: Zatajena buracka auta (1. február 2014, 23:02)

Hm, asi tak: Som majitel prakticky noveho auta, do ktoreho som vrazil ,majlant'. Odrazu chcem vsak SUV! Preco asi.....Tu na Slovensku sa ma pokusalo dobehnut vela hajzlikov. Par dalsich takych akoze dovodov:
Na otazku, preco ma vozidlo uplne novu Evidencku - ,lebo auto kupoval tu na Slovensku pre frajerku ale uz sa rozisli a on ma ine, a predaj vraj mu neponahla.
Na otazku, preco pyta viac penazi ako ini inzerenti pri tom istom type auta-,lebo do auta uz investoval vela novych veci, vsetko bezi super, tichucko, nic nebucha a neklepe....a este teraz robim upravy...
Na otazku, o aky typ vstrekovania ide kedze motor je precipovany - ,auto robil moj znamy , dobry mechanik, je perfektny, auto ma nikdy nesklamalo, bol som s nim az v Grecku...
Na otazku, to za tych 14 rokov najazdilo auto iba 260 tisic km, ked vsetko na nom vymienate- , je tam uz druhy motor, ten ma najazdene asi tak 200tisic....
Na otazku pre cudzinca, ci mozem prist po auto sam, ze nemusi zaistovat prevoz kamionom-,ked nesuhlasite s mojimi podminkami, predam druhemu (akoze napr. skodu yeti 2009 za 4150€)...
Atd...atd...
Vazeni, je to chore....kto tym dristom veri, nevidi si pred nos, a asi ma lakomu dusicku, ked ho laka vidina lacneho auta. A nevyhovarajte sa na krizu, mili podvedeni, to tu bolo aj predtym, len v inych farbach...Nevysmievam sa vam, lebo je to skor tragedia pre nas vsetkych, ako si tu medzi sebou zijeme.

2 0
Nahlásiť
barabasko 2 prispevkov Malacky #6. RE: Zatajena buracka auta (2. február 2014, 14:09)

aj znackove predajne robia podvody

0 0
Nahlásiť

6 prispevkov Malacky
#7. RE: Zatajena buracka auta (2. február 2014, 14:40)

Nerozumiem tomu

0 0
Nahlásiť

#8. RE: Zatajena buracka auta (2. február 2014, 22:17)

,Ty_volle', to musela byt uz riadna buracka s vymenami dielcov, nie iba tuknutie a oprava lacnym prelakovanim....A je to na § !!

0 0
Nahlásiť

6 prispevkov Malacky
#9. RE: Zatajena buracka auta (2. február 2014, 22:46)

aj ked je auto kupovane na slovensku ziadnu zaruku to nedava...

0 0
Nahlásiť

304 prispevkov Malacky
#10. RE: Zatajena buracka auta (4. február 2014, 16:30)

Keď sa nemôžeš dovolať práva na Slovensku, tak skús napísať sťažnosť priamo na centrálu Renault do Francúzka. Možno to bude mať úspech. Tebe to asi peniaze nevráti, ale pán riaditeľ tiež nebude nadšený.

0 0
Nahlásiť

#11. RE: Zatajena buracka auta (4. február 2014, 17:57)

Hm, ono staci ta staznost adresovat hl.slovenskemu importerovi zn. Renault, a niektorym slovenskym uradom. Predajcovia su len zmluvni (obchodni) partneri pre renault, a ten ma na Slovensku centralu. Ak to pojde oficiale, nemozu to sturat do suflika zabudnutia.To iste plati pre servisne pracoviska. Vsetcia su drzitelmi patricnych licencii, ktore im moze odobrat jak zivnostensky urad, ministerstvo hospodarstva, a okrem patricnych vyrubenych pokut, zakazov apod. mozu byt po podani tr.oznamenia stihani za podbod v zmysle obchodneho a obcianskeho zakonnika. Oznam do Fr. je len takou milou ceresnickou na tej celej torte, ktoru by im trebalo za to svinstvo naservirovat pred tie ich gebulky.
Otazka je - cas. A ten si trosku stratil, tak sa to da posurit cez rubriku ,Lamparen' markiza.sk. Pis tam, oni Ta oslovia.

2 0
Nahlásiť

6 prispevkov Malacky
#12. RE: Zatajena buracka auta (4. február 2014, 22:20)

Nerozumiem tomu

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#13. RE: Zatajena buracka auta (5. február 2014, 21:31)

Na taketo veci su vyborne aj media. Radi sa toho chytia, je to pre nich lakava tema dna :-)

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

#14. RE: Zatajena buracka auta (6. február 2014, 16:27)

Uz sa neopakujme. Je to lahko napadnutelne...potrebujes pravnika? Ten stoji asi tak 200€ jedno sedenie na pojednavani. Markiza a JOJka je prakticky zdarma...a efektnejsia.
Takto ta tu moze ten majitel i so skorumpovanym syncekom zazalovat za ohovaranie a si v p....li.

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Zatajena buracka auta