kupa ojazdeneho auta

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 15:27

Autor
Správa

11 prispevkov
#1. kupa ojazdeneho auta (20. január 2014, 20:04)

Chcel by som kupit ojazdene auto v hodnote do 6000eur rozmyslam nad octaviou druhej rady z motorom 1.9tdi alebo ford focus 1.6tdci alebo vw pasat 1.9tdi poradte co je naj aj co sa udrzby...a rozmyslam aj o cipovani

0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#2. RE: kupa ojazdeneho auta (21. január 2014, 00:31)

Cipovat turbodiesel neni velky skok, skoda penazi. Trosku mi neni jasne, ci potrebujes velke auto ako octavka ci passat, alebo staci aj kompaktne...? Ja osobne uznavam Toyotu 2.0D....tu je kvalita. Skodopasaty ma kde-kto. Svojho otca som ukecal, aby z octavky presedlal na Volvo. Ale tu je to uz o peniazoch. Volvo som spomenul preto, lebo ma dost blizko ku fordu. Ten je motoricky dobry v prevedeni Mondeo aspon 2.0D. 1.6-kovy motor je z peugeotu, ma citlivy system ulozenia turba pri motore. Volvo detto.
K tomu cipovaniu - zvysi sa vykon, ale zvysi sa aj krutiaci moment? Ked mas dobru penazenku na PHM-prosim...

0 0
Nahlásiť

11 prispevkov
#3. RE: kupa ojazdeneho auta (2. február 2014, 17:42)

Chcem velje auto z velkym kufrom a dibrym motorom ktory neni dragy na udrzbu...ano mas pravdu ze skodopadsaty ma hocikto ale ja chcem auto ktore neni narocne na udrzbu ano mas pravdu ze toyota ma kvalitu ale tiez to je ojazdene autoa na udrzbu narocnejsie ako skodopassaty

0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#4. RE: kupa ojazdeneho auta (2. február 2014, 22:01)

Tak takto uvazuju mnohi, aj vo Spiskej Že aha ....velke? tak ford mondeo combi 2.0 TD.
Vyriesene!

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / kupa ojazdeneho auta