Tečie mi nemrnúca zmes do vnutra auta cez prírubu spojenu s výmennikom tepla

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 26. apríl 2024, 03:26

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. Tečie mi nemrnúca zmes do vnutra auta cez prírubu spojenu s výmennikom tepla (20. november 2013, 17:22)

Zdravím vás. Mám peugeot 307/ 1,6 benzin, rok vyroby 2003. Prosím niekoho o radu, ktorá je následovná! Takže do vnútra auta mi vyteká nemrznuca zmes, s kúrenia, pravdepodobne s miesta , ako je spojený výmeník tepla ( radiator ) , s potrubím, predpokladám, že priemo s tej príruby.
Ide o to, že som vymenil už nový radiator, ktorý som si myslel, ze je dovod pruchy tečúcej vody, ale aj tak to tečie dalej. Ked rukou nahmatám miesto s kadial to uniká, tak je to presne v tej prírube, ale všetko som pozeral, aj tesnenie je v priadku, aj všetky skrutky som naskrutkoval späť ako boli a tiež som nevydel, žeby bolo prasknuté potrubie, tak už neviem čo s tým.

Viete mi niekto seriózne poradiť prosím?

4 0
Nahlásiť
strakos129 3 prispevkov Banská Bystrica #2. RE: Tečie mi nemrnúca zmes do vnutra auta cez prírubu spojenu s výmennikom tepla (20. december 2013, 11:34)

Robilo mi to isté na 406 ale ked som tesnenie netrel silikonom tak to prestalo.Len si najskôr skontroluj či nemáš prasknuté príruby.

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Peugeot / Tečie mi nemrnúca zmes do vnutra auta cez prírubu spojenu s výmennikom tepla