KIA Sorento 2006 2.5 diesel auto pocas jazdy niekedy same zhasne...

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 29. marec 2024, 02:00

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. KIA Sorento 2006 2.5 diesel auto pocas jazdy niekedy same zhasne... (25. august 2013, 10:04)

auto pocas jazdy niekedy same zhasne... vymenil som regulator tlaku paliva,snimac tlaku paliva a este jeden neviem uz ci to bol spetny ventil alebo co len taky srob to bol.. moc by mi to pomohlo dakujem ..vadu nezistili ani v predajni KIA...

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: KIA Sorento 2006 2.5 diesel auto pocas jazdy niekedy same zhasne... (2. september 2013, 09:51)

mozno by som este skusil snimac na klukovom hriadeli, uz som sa stretol s tym ze sposobuje tento problem, ale nie na Kii.

A ako ti to odovodnili v originalnom servise ze to nevedia?


Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#3. RE: KIA Sorento 2006 2.5 diesel auto pocas jazdy niekedy same zhasne... (3. september 2013, 06:34)

akú chybu vypisuje?

0 0
Nahlásiť

7 prispevkov
#4. RE: KIA Sorento 2006 2.5 diesel auto pocas jazdy niekedy same zhasne... (6. september 2013, 03:54)

Kde je tá ich slávna 7 ročná kiazáruka? V značkovom servise nevedia nájsť chybu? Tak nech idú predávať zemiaky...
Ale k veci. Možnosti sú napríklad snímač vačky, snímač kľuky. Diagnostika to nemusí odhaliť, pokiaľ čidlo blbne, t.j., raz funguje raz nie.
Kamošovi robil toto isté nejaký Hyundai, ale však to je ten istý čert čo Kia. Robilo mu to ale iba za vlhka a príčinou bol predratý káblový zväzok na prechode z motorového priestoru do kabíny.
Nedá mi na záver - čo už povedať na také "auto", ktoré zhasne počas jazdy (fakt bohovská porucha, taká celkom nevinná a vôbec nie životu nebezpečná!!!) a autorizovaný servis to ani nedokáže identifikovať, a už vôbec nie odstrániť? Je mi doplaču

0 0
Nahlásiť
buco76 42 prispevkov Prievidza #5. RE: KIA Sorento 2006 2.5 diesel auto pocas jazdy niekedy same zhasne... (6. september 2013, 18:24)

Kamarát mal podobný problém v Prahe na služobnom focuse, zhasíňal mu na križovatkách a nechcel naskočiť..Vo forde ho testovali cez diagnostiku a chceli mu ho vrátiť, že je v poriadku... Neprebral ho a donútil ich sa na ňom odviezť.. Mechanikovi skapal na križovatke, v strede a to tak, že ho museli prísť odtiahnuť.. Zase diagnostika, zase jazda,zase odťah...Niekoľkokrát... Vzdali to, zavolali majstra z Fordu z Nemecka. Prišiel, poodpájal polovicu konektorov, poprepájal ich cez svoj PC a po chvíli zistil vadný konektor niekde v kabeláži..Vymenili ho a focus behá do dnes.. Čiže, keď neviem, zavolám niekoho kto vie...Nie ako profícii v značkovom servise KIA na Slovensku..

0 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#6. RE: KIA Sorento 2006 2.5 diesel auto pocas jazdy niekedy same zhasne... (6. september 2013, 22:07)

Priatelia, v znackovych servisoch robi kadekto..to poprve..po druhe, toto je dost znama vada fordov, a robia to aj stare galaxiky dost casto..po tretie, vacsina z toho co tomu moze byt uz bola popisana..v tt sice nie je nikto taky, ale vo Veselom pri PN je elektroservis Glasnak, treba to tam zaviest...alebo potom elektroservis v BA p. Holub, alebo potom v Basovciach pri NMV..vsetko servisy ktore maju skusenosti s takymito vecami, a hlavne maju diagnostiku nie len na OBD....vedia konkretne kable a stekre preverit..a to je dolezite..

a k tej KIA zaruke..a k autam vseobecne...ci sa to komu paci alebo nie, su momentalne na spici kvality a minimalnej poruchovosti...neporovnatelne oproti vw ci audi.lenze to su "premiovky", tie na poruchy maju narok a vedia ich krasne odovodnit...presli mi rukami stovky aut, a viac ako polovica boli prave tieto "premiovky"....

4 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / KIA / KIA Sorento 2006 2.5 diesel auto pocas jazdy niekedy same zhasne...