Zapojenie auto zapaľovača --- zasuvky 12V
Aktuálne témy
simson11
18 prispevkov
Humenné
|
#1.
(1. august 2013, 21:20)
Potrebujem radu : Ako mam správne zapojit zásuvku auto zapalovača v interiéry na škode favorit lebo nemám to zapojené, lebo chcem si tam zapojiť Gps na dobíjanie počas jazdy. Za rady vopred zakujem Peter Ukážka na web stránke. http://www.autodoplnkyfro.cz/zasuvky-zastrcky-do-auta/4576-zasuvka-zapalovace-12v.html |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#2. RE:
(1. august 2013, 23:59)
No ten valec obal okolo je kostra a ten kolik co z toho trci je zivy ...
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| 304 prispevkov Malacky |
#3. RE:
(2. august 2013, 11:15)
Zapojenie ti popísal robec_ic. Ale ja by som to nenapájal zo žiadneho spotrebiča. Kúp k tej zásuvke aj poistku z paticou /10 A/ a doveď do zásuvky prúd od spínacej skrínky. Je to hrubý kábel a prúd doň ide iba pri zapnutom zapalovaní. Poistku použi medzi tento kábel a +12V na zásuvke. |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#4. RE:
(3. august 2013, 01:29)
Ano aj to je riesenie ... Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
simson11
18 prispevkov
Humenné
|
#5. RE:
(3. august 2013, 14:53)
Je to tak spravene ako ma bit, tak zeby to nezatazovalo elektkoinštalaciu auta nič nehrozí Dakujem |
| 304 prispevkov Malacky |
#6. RE:
(4. august 2013, 14:48)
Len pri zapájaní daj pozor aby si niekedy nepreťažil niktorý okruh. Býva to najčastejšia príčina požiarov auta. Ale ak tam bude naozaj len GPS, tak by to nemal byť problém. |
| 6 prispevkov |
#7. RE:
(10. august 2013, 15:10)
skôr by som si to dal cez relátko . ovládanie relátka cez spínaciu skrinku . skúsim pozrieť na nete či sa nedá najsť presná schéma zapojenia . myslím že to ide cez relátko v poistkovej skrinky . |