Kupa jazdeného auta
Aktuálne témy| 2 prispevkov Prešov |
#1.
Kupa jazdeného auta
(30. júl 2013, 12:15)
Zdravím. Chcel by som menšiu radu lepšie povedané pomôcť s výberom prípadne poradiť čo nie a čo áno. Potrebujem auto do prace. Kedže pracujem v zahraniči a jazdím domov každy mesiac chce to samozrejme silnejšie autíčko a keď už bolo jazdene aj aby niečo toho ešte vydržalo. Jazdím tak 1000 km kedy ako. Moj strop cenovy bude okolo 8000 € Najviac čo ma zaujalo je Alfa Romeo 159 Sportwagon 2.4 JTDM High. Len ako si čítam diskusie servis a tie veci niesu najlacnejšie + ojazdene autíčko ako alfa nemusím natrafiť na to správne a každy diel ma krátku životnosť. Inak u alf som čítam, že stočené kilometre su skoro na každej jednej. Potom druhé čo som uvažoval bol Peugeot 407. Len stým nemám žiadnu skúsenosť čo a ako. Prípadne moja voľby by padala na volkswagen passat alebo škoda Superb alebo renault laguna/megan. Beriem len Disel po benzíne ani nepozerám.Vedeli by ste mi stoho čo som tu vypísal, ktoré značky by som mal z môjho obrazu vyhodiť a obraciať sa po iných ? Respektíve poradiť možno niečo zaujímavejšíe ? Audi alebo BMW neviem či by som kúpil za takú cenu. Berte to tak že potrebujem auto s väčším kufrom kedže batožinu mi treba vždy niekde poskladať |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#2. RE:
Kupa jazdeného auta
(30. júl 2013, 20:30)
Ahoj ja mam Alfu 147 1.9 JTD. Tu co chces ty ma o jeden valec viac a teda 2.4 jtd. Pozor na to pretoze 2.4 jtd motor je kolos a znamena to obrovsku zataz na prednu napravu a samozrejme malo miesta pre technika v servise napriklad aj pri vymene remenov.
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| mesias4 178 prispevkov Piešťany |
#3. RE:
Kupa jazdeného auta
(31. júl 2013, 00:54)
suhlasim takmer so vsetkym co napisal robec...a najviac s poslednou vetou...tiez by som sa pozeral tymto smerom...passat, ci ine koncernove auta by som vylucil pre mnoe veci, najviac vsak kvoli tomu, ze predpoklad ze v nom bude 2,0tdi PD je dost vysoky, a teda kupujes pruser..
|
|
|
#4. RE:
Kupa jazdeného auta
(31. júl 2013, 13:33)
Pokial hladas velke priestranne auto tak by som premyslal Superb, 407SW alebo mercedes E-cko.
Life is too short to remove USB safely |
| 2 prispevkov Prešov |
#5. RE:
Kupa jazdeného auta
(1. august 2013, 17:45)
Dik za názory .
|
| 725 prispevkov |
#6. RE:
Kupa jazdeného auta
(2. august 2013, 23:34)
sadni do accorda, bude sa ti páčiť, ak máš rád komfort na dlhej ceste, tak ber volvo, neboj sa ani 2,4 benzín a do toho plyn, je to výborná kombinácia, motor má krásny zvuk pätvalca, točí dieslové otáčky a teda ani veľa nežere
|
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#7. RE:
Kupa jazdeného auta
(3. august 2013, 01:31)
Fuuu tak Lexusa by som bral ... to je velmi pekne auticko, ale zalezi od modelu ... presne to IS sa mi paci Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| ferrari643 21 prispevkov Považská Bystrica |
#8. RE:
Kupa jazdeného auta
(30. september 2013, 19:18)
a pri kúpe sa vyhýbaj aaa auto alebo tam choď z právnikom a automechanikom lebo ťa ošklbú ani nebudeš vedieť ako sú to zlodeji |
matko101112
309 prispevkov
Smolenice
|
#9. RE:
Kupa jazdeného auta
(2. október 2013, 20:43)
ahoj
|
| 368 prispevkov Spišská Nová Ves |
#10. RE:
Kupa jazdeného auta
(28. január 2014, 17:06)
Matko101112 - prepac ten palec dolu, je odomna omylom, mam dotykovu klavesnicu a ako napotvoru som trafil tak nesikovne-malo to byt palcom hore. Dik. |
| 17 prispevkov |
#11. RE:
Kupa jazdeného auta
(4. jún 2014, 03:00)
sedma - A8 - esko všetko long ... pustíš masáž výhrev chladenie dokopy a telo si bude myslieť že levituje po 1000 km |
Dik za vaše názori a za pomoc