Spotreba paliva Dieslového motora

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 4. november 2025, 23:36

Autor
Správa

DangerSpirit
4 prispevkov Košice - Západ
#1. Spotreba paliva Dieslového motora (28. máj 2013, 16:13)

Zdravím potreboval by som pomôcť, mám auto Ford Focus, ročník výroby 2002, objem 1.8, 4 valec, výkon motora 66 kw.
Približne mám spotrebu 6 litrov na 100km ale potreboval by som nejaké oficiálne certifikované a ja neviem ešte aké potvrdenie skr. aby my to v zamestnaní uznali, neviete kde by som ho mohol zohnať.

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: Spotreba paliva Dieslového motora (28. máj 2013, 17:25)

No a v technicaku to nemas, nestaci to odtial? Druha moznost je potom jedine autorizovany dovozca Ford pre SR. Tomu sa ozvi telefonicky alebo mejlom a popros o take potvrdenie na ucely spotreby pre zamestnavatela ...

Rataj vsak s tym ze kombinovanu budes mat papierovo uzasnu oproti realnej ... Lebo oni tie udaje meraju a stanovuju v laboratoriach za takych podmienok aby to potom mohli dat ako skvely tahak do reklamnej kampane ... ze nase auto jazdi iba za 4.7 .. .a realita 6

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

304 prispevkov Malacky
#3. RE: Spotreba paliva Dieslového motora (28. máj 2013, 20:19)

Ak to potrebuješ na zdokladovanie náhrady cestovného, tak ti stačí prefotený technický. Je tam aj spotreba predpísaná výrobcom.

0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#4. RE: Spotreba paliva Dieslového motora (30. január 2014, 18:39)

Jedinym certifikatom potrebnym pre dokladovanie PHM zamestnavatelovi okrem blocku je TP daneho vozidla. Pokladnicny blok je zaroven danovym dokladom a 'daniari' tiez kontroluju iba to co je na platnych papieroch auta, nic ine ich nezaujima, ani nie je dostacujuce.
(Divna to firma so zamestnavatelom, lebo ak ty ziadas preplatit phm, oni ta maju vyzvat predlozit len tieto dve veci- technicak a orazitkovany platny danovy doklad/y za dane obdobie).

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Ford / Spotreba paliva Dieslového motora