kupa auta od mrtveho brata

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 18:19

Autor
Správa

2 prispevkov Senec
#1. kupa auta od mrtveho brata (14. máj 2013, 10:42)

Ahojte stalo sa vam uz ze ste nasli auto za super cenu az podozrivo nizku a po kontakte s majitelom vam oznamil ze to je auto jeho brata ktory umrel pri nehode a cena je preto taka nizka lebo nechcu na jeho smrti zarobit? Samozrejme auto ma v zahranici u seba najlepsie v skotsku ale na jeho vlastne naklady vam ho posle ... Ak mate dajte nejake skusenosti dakujem

0 0
Nahlásiť

304 prispevkov Malacky
#2. RE: kupa auta od mrtveho brata (14. máj 2013, 16:41)

Hlavne treba poslať zálohu. Potom sa kontakt preruší. Nieje auto , ani peniaze.
Ja neviem, ale kúpil by si niekto auto , ktoré ani nevidel?

0 0
Nahlásiť

2 prispevkov Senec
#3. RE: kupa auta od mrtveho brata (14. máj 2013, 21:54)

no takto mne to je úplne jasné že to asi nebude nič normálne len potrebujem o tom presvedčiť niekoho iného preto potrebujem názory ostatných.... ten chlapík ho ponúka tak že to auto si môžme kľudne priniesť pár dní otestovať a až keď s ním budeme spokojní tak ho môžme kúpiť ako mne to je celé divné ale tak hovorím potrebujem názory ostatných aby som si to overila :) a je samozrejme že nebudem nikomu platiť za mačku vo vreci ako to určite nie len neviem čo očakávať pretože ak sa už niekto zamiluje do auta ťažko sa mu racionálne uvažuje no nie?

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#4. RE: kupa auta od mrtveho brata (14. máj 2013, 22:42)

toto zavana riadnym podvodom .... ruky prec

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #5. RE: kupa auta od mrtveho brata (17. máj 2013, 09:15)

presne tak, niekedy z prvého pohľadu vyzerajúca dobrá kúpa je práve možný podvod, hlavne ak ide o kupovanie vozidla zo zahraničia.

Pri kúpe vozdila zo zahraničia dbajte na doklady, nikdy neplaťte vopred bez dokladu a nikdy nie bez osobného stretnutia s predávajúcim.

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

14 prispevkov
#6. RE: kupa auta od mrtveho brata (21. október 2013, 17:54)

povedal by som ze na 100 perc podvod........... Nesúhlasim Nesúhlasim Nesúhlasim Nesúhlasim

lacne auto je vzdy velmi drahe lebo sa musi kupit dalsie........... Smiech Smiech Smiech Smiech

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / kupa auta od mrtveho brata