Nový Fiat Bravo 1,6 jtd 77kw alebo zabehnuté Suzuki Grand Vitara 1,9 ddis 95 kw??? poradťe!

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 20:32

Autor
Správa
Mesi1234 6 prispevkov Šaľa #1. Nový Fiat Bravo 1,6 jtd 77kw alebo zabehnuté Suzuki Grand Vitara 1,9 ddis 95 kw??? poradťe! (28. marec 2013, 19:00)

poradte

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: Nový Fiat Bravo 1,6 jtd 77kw alebo zabehnuté Suzuki Grand Vitara 1,9 ddis 95 kw??? poradťe! (28. marec 2013, 20:50)

Tak ja ti asi velmi neporadim. Fiat Bravo patri medzi mojich oblubencov a raz si ho aj ja zadovazim :-)
Ja by som siel do tej 1.6 JTD. Vozenica tak akurat. Chcelo by to silnejsie ale tak na normalne jazdenie staci. Ja mam 1.9 JTD 85kw Alfu a myslim ze vykon je akurat. Vedel by som sa vyhrat aj so silnejsim ale tak zatial som nedostatok nepocitil a hlavne subjektivne zrychlenie je citelne i ked v cislach to velmi nevyzera.

A okrem toho nove je nove! Fiat Bravo je zvnutra dostatocne priestranny i ked pristup do kufra je horsi ale tak kvoli vzhladu sa to da pretrpiet.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #3. RE: Nový Fiat Bravo 1,6 jtd 77kw alebo zabehnuté Suzuki Grand Vitara 1,9 ddis 95 kw??? poradťe! (4. apríl 2013, 09:39)

no kedze sa bavime o 2 rozdielnych autach v inych triedach tak rozhodnutie je na tebe, keby predo mna postavili tieto 2 auta tak si vyberiem tu Vitaru, aj ked zabehnutu.

Dost otazne je to, ako budes auto vyuzivat, ak do mesta na rychle presuny alebo dlhsie trasy volim Bravo, ak chces lepsiu dostupnost a vykon voli VItaru.

Life is too short to remove USB safely
1 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#4. RE: Nový Fiat Bravo 1,6 jtd 77kw alebo zabehnuté Suzuki Grand Vitara 1,9 ddis 95 kw??? poradťe! (28. júl 2013, 11:17)

len o pocitoch...ako pise nado mnou matej, jedna sa o dve úplne ine koncepcie vozidiel...zvaz si aj pripadne dalsie naklady na udrzbu a vsetko okolo..osobne by som sa rozhodoval tak, aby malo auto vacsiu vyuzitelnu hodnotu..do mesta mi je vitara na dve veci...

1 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Nový Fiat Bravo 1,6 jtd 77kw alebo zabehnuté Suzuki Grand Vitara 1,9 ddis 95 kw??? poradťe!