ktoré auto by ste kúpili

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 19:47

Autor
Správa
matko101112 309 prispevkov Smolenice #1. ktoré auto by ste kúpili (13. február 2013, 13:38)

ktoré auto by ste mi odporučili,bude sa používať 4 -5 mes. v roku.musí to byť 4 x4,nie všade je asfalt a treba aj prejazdnú výšku kvôli vode.ide aj o to aby sa nekazilo.
http://www.car4sale.com.au/car_for_sale/4549/Land_Cruiser_Toyota_2003.html
Motor 4, 2 Ltr. - 150 kW 24V Turbodiesel KAT
alebo
http://www.car4sale.com.au/car_for_sale/4641/Discovery_Land_Rover_1997.html
zrejme na tomto moc údržba robená nebola,ked auto predáva backpacker.
Motor 2,5Ltr. Diesel 83 kW taký lenochod,len či je aj dobrý...?auto by malo vedieť držať100km rýchlosť niekoľko hodín,cca 3-4h.po asfalte.dík

1 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: ktoré auto by ste kúpili (14. február 2013, 09:15)

skús sa pozrieť sem http://osobne-auta.autobazar.sk/?p[param9]=7&p[param11]=177

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť
matko101112 309 prispevkov Smolenice #3. RE: ktoré auto by ste kúpili (15. február 2013, 18:45)

pozerám,ale nič nevidím.sú to autá na sk.

0 4
Nahlásiť
rj31 1 prispevkov Bratislava - Staré Mesto #4. RE: ktoré auto by ste kúpili (15. február 2013, 19:36)

Určite toyotu,

1 1
Nahlásiť

1 prispevkov
#5. RE: ktoré auto by ste kúpili (16. február 2013, 18:24)

mne sa pači a aj by som také chcel Alfa Romeo 159 sport vagon.

1 2
Nahlásiť

1 prispevkov
#6. RE: ktoré auto by ste kúpili (17. február 2013, 08:59)

asi lepšia voľba by bola toyota lebo niektoré land rovery sú často poruchové.

1 0
Nahlásiť
Jerry615 2 prispevkov Cyprus #7. RE: ktoré auto by ste kúpili (18. február 2013, 10:22)

Zdravim.Kedze som majitelom Toyoty RAV4 a pouzivam auto denne(davam mu zabrat)-so skusenostii ktore mam z neho mozem vysoko odporucit..Na planovanu technicku kontrolu som dopredu osobne kupil filtre,olej,sviecky atd Pri vymene oleja a filtra som ostal milo prekvapeny ked mi mechanik povedal ze okrem oleja potrebuje auto vymenit alebo dokladne vycistit predne svetlomety-su akokeby zlto farebne zahmlene-kvoli svietivosti-to je vsetko a presiel som kontrolu ako po masle

Toyota RAV4 -desat *

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#8. RE: ktoré auto by ste kúpili (18. február 2013, 14:09)

to su blbosti...nepocuvaj tie xenofobne zvasty (bez urazky)...dnes ked sa kupuje auto pouzivane, jazdene, tak sa berie v prvom rade na obhliadku automechanik, ktoremu plne doverujes (hlavne nie nejaky 15 rocny expert, ktory v zivote videl maximalne 100 aut, aj ked je to fachman naozaj, tak nema stale prax)... vobec nezalezi na znacke... teda mozno aj zalezi, ale len odtial-potial... znacka je vec, ktora by sa mala zohladnovat prva, a potom uz konkretny typ automobilu, ktory pojdes obhliadnut s nejakym doveryhodnym automechanikom... pytat sa na internete, ze ktore auto si kupis, je prepac ale maximalna sprostost... mozes sa pytat leda tak na nazor od ostatnych na konkretnu znacku vyrobcu automobilov, ale i v tomto pripade ti sem odpise len zopar ludi, ktori nemusia byt zrovna fachmani co od detstva lezu pod auto a maju uz 30 rocnu prax za sebou na mnohych znackach vyrobcov automobilov :-P takze... suma sumarum, sme obaja stratili cas, ja odpisovanim ti a odhovaranim ta, ze sa budes riadit internetom pri kupe auta a vlastne tym ze vkladas dotaz ohladne nakupovania auta do internetovej diskusie, na ktorej kempia nie vzdy fachmani a automechanici, skor by som povedal, ze skutocny automechanik ani nevie co to internet je :) a radsej bude lezat pod autom, nez pisat do diskusie na internete nejakej ledajakej hocijakej nahodnej :P tu budu bez urazky ludia, ale povatsine autickari... t.j. ludia, ktori su vsade tam, kde je nejake pekne a silne auto... ale vedia o tom len tolko, ze "moje auto ma turbo duchadlo a je preto najlepsie na svete" alebo maju nazory podobneho druhu .) ja mam brachu automechanika a dokonca aj napriklad z nemeckej vyroby, povedzme u AUDI znaciek aut, sa najdu serie aut, kde sa da povedat, ze su napriklad v urcitom smere nespolahlive... nikdy to nieje tak jednoznacne, jak niekto tvrdi, ze napriklad "mam Toyotu a mozem poedat ze je to super auto", na niektorom aute sa skoro pokazi turbo (dieselove motory) alebo ze povedzme na daktorych autach sa skoro "pokazi" elektronika motoru a podobne... co sa tyka spolahlivosti, tak co som sa za cely zivot napocuval, tak viem povedat, ze auta cinskych ci japonskych ci jakych automobiliek, maju mnohe pozinkovne karoserie a preto nehniju, resp. su chrane voci koroziam inak... a napriklad co sa tyka zase u nemeckeho vyrobcu aut, su dobre znacky VW Golf (temer vsetky typy, aj nove, aj starsie), u Skodoviek su dobre napriklad vyhradne Octavie, najvatsie braky boli asi Skoda Favorit, Skoda Felicia ako ktora lebo aspon nieco vydrzala ale tiez to bol smejd co malo vydrzi, a potom povestna Skoda Fabia, ktoru vratili do Skodovky v Mladej Boleslavi z Nemecka, lebo tam nesla na odbyt, nikto taky brak nechcel, a aj s vlastnej skusenosti viem, ze Fabia bola velmi poruchova a velmi nespolahliva... viac zial bohu neviem, niesom ziaden fachman do aut, takze neporadim nic konkretne ohladne Toyoty alebo inej znacky... kazdopadne by som vyberal podla toho, co je dobre, nie podla toho, co je momentalne k "dostaniu" ;)

0 6
Nahlásiť

1 prispevkov
#9. RE: ktoré auto by ste kúpili (18. február 2013, 21:14)

Toyota je no.1 jednoznačne medzi off-roads, tu naozaj nie je čo riešiť. Mám dosť odjazdené na autách tejto značky v naozaj ťažkých podmienkach Afriky či Ázie kde Land rovers daleko zaostávajú v spoľahlivosti a kvalite....

1 1
Nahlásiť

1 prispevkov
#10. RE: ktoré auto by ste kúpili (22. február 2013, 10:01)

bmw jedno znacne

0 1
Nahlásiť
Dzaro55 9 prispevkov Banská Bystrica #11. RE: ktoré auto by ste kúpili (26. február 2013, 02:33)

mercedes G Súhlasim

0 0
Nahlásiť

Animak2
23 prispevkov Bratislava - Nové Mesto
#12. RE: ktoré auto by ste kúpili (26. február 2013, 17:29)

lada niva... za par tisic a prejde snad cez vsetko, uzavierka diferaku a poctiva 4x4... do terenu fakt super auto a nebude ta mrziet ak obnes nejaky ten plech alebo oskries...

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / ktoré auto by ste kúpili