VIPSEAL už nikdy žiadny DEFEKT!!

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 21:59

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. VIPSEAL už nikdy žiadny DEFEKT!! (21. január 2013, 13:27)

Poznáte produkt VIPSEAL? pozrite si FB: http://www.facebook.com/pages/Vipseal/146190712201493?fref=ts
je tam video ako to funguje je to super. Dal som si naplniť osobné auto a vyšlo ma to 30,-euro s 3-ročnou zárukou.
Po týždni som dostal klinec do kolesa a zalepilo mi to počas jazdy.Odporúčam Fajn

1 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: VIPSEAL už nikdy žiadny DEFEKT!! (22. január 2013, 12:14)

skutočne je to tak? :) čiže nejde o žiadnu reklamu

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

6 prispevkov
#3. RE: VIPSEAL už nikdy žiadny DEFEKT!! (17. apríl 2013, 21:32)

zalepilo počas jazdy Smiech . a klinec čo utiekol keď zbadal vipseal. Smiech Smiech Smiech Smiech Smiech

3 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#4. RE: VIPSEAL už nikdy žiadny DEFEKT!! (28. január 2014, 21:28)

Pred viac ako 30 rokmi si niektori vodici robili male kanadske zartiky. Vrazili do bocnice kolesa auta svojej obete hrot injekcnej ihly. Pocas jazdy fucal vzduch, pri stoji sa otvor uzatvaral.
V tych casoch to sposobilo nemale otazniky....chlapik nafukal, nechal stat, rano vsetko OK, vyrazil a div sa svete- na konci cesty guma makka.
S klincom je to tak, ze ak mi vrazi cez plast, sfukuje postupne, ci stojim alebo jazdim, no mozem kazdych 100 km jazdit a dofukovat, kym nepridem do servisu. O niektorych taxikaroch viem, ze takto s klincom jazdili cele tyzdne, proste sa im nechcelo opravovat gumu, ked coskoro aj tak planovali prezut-dojazd,ze. Ten vipseal je teda na dve veci, ak zostane v behuni klinec. A chcem vidiet toho borca, co vytiahne len tak kliniec z behuna zo zadneho kolesa na aute......

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / VIPSEAL už nikdy žiadny DEFEKT!!