SVETLOMETY

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 23:15

Autor
Správa

4 prispevkov Bratislava II - Ružinov
#1. SVETLOMETY (21. január 2013, 13:21)

vie mi niekto poradit?chcem sa spytat na ziarovky H7,chcel by som do svetlometov kupit H7 ale take ktore ozaj davaju bledomodre svetlo,kupoval som rozne H7-blue a xenon efekt ale ziadne tak nesvietili aku mam predstavu naozaj do bledomodra,kupoval som aj HELLA H7 blue a je to onicom do zlta,vie mi niekto povedat,poradit ake ziarovky tak svietia?chcem do bledomodra,pripadne poradit eshop a nazov a typ ziarovky?pripadne aj poslat foto ako to svieti kto ich ma namontovane???dik

1 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: SVETLOMETY (21. január 2013, 20:46)

Myslim ze klasickou ziarovkou to nedosiahnes nikdy. AK chces xenonove svetlo namontuj si xenony. Ziarovkami to nespravis. Vsetky maju svoju svietivost a na uroven xenonov sa nedostanu, jedine sa priblizia nejakym zafarbenim modrou farbou, co si uz urcite skusal a vies ze to nie je ono ... stale je tam zlta zlozka beznej ziarovky.

www.wz.cz ... xenony.jpg
www.www.bi ... -xenony.sk

Odfarbenie svetla sa urcuje prave tou svietivostou. 5 000 K je biela, 10 000 K je modra, 14 000 K je fialova.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

#3. RE: SVETLOMETY (22. január 2013, 02:03)

nasiel som xenony urcene prave do fabii H7R a ty maju clonitko proti oslnovaniu len neviem ci tam treba nieco poprerabat

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #4. RE: SVETLOMETY (22. január 2013, 12:13)

presne tak, pokial hladas presny vysledok tak urcite ho dosiahnes len so xenonmi, cenovo sa daju teraz zohnat za par €

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

#5. RE: SVETLOMETY (23. január 2013, 22:00)

nasiel som tie H7R ktore sa daju pouzit do fabii ale neviem ci to staci len namontovat a hotovo,alebo tam treba este nieco poprerabat,myslym tym ostrekovace na svetlomety a dalsiu nadrzku na ostrekovac

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Škoda / SVETLOMETY