SKODA SUPERB VYHRIEVANIE ZADNEHO SKLA

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 15:45

Autor
Správa

3 prispevkov
#1. SKODA SUPERB VYHRIEVANIE ZADNEHO SKLA (30. december 2012, 01:18)

Zdravim

Mam Skodu Superb 2007 rocnik 2.0TDI , a nejde mi vyhrievanie zadneho skla. Pri stlaceni tlacidla vyhrievanie zadneho skla, nereaguje a nesvieti na oranzovo ako maa. Vobec mi nefunguje. Bolo vymienane aj to tlacidlo, kontroloval som aj sklo ci nie je niekde porusene a nic, Neviete co to moze byt za problem?? DAKUJEM

0 0
Nahlásiť

304 prispevkov Malacky
#2. RE: SKODA SUPERB VYHRIEVANIE ZADNEHO SKLA (30. december 2012, 22:52)

Myslím, že máš dvojité otváranie kufra. To znamená,že môžeš otvoriť len kufrovú kapotu, alebo ju otvoríš aj z oknom. Ak máš tento systém,tak zmeraj či ti ide prúd na jeden z vodičov. Keď máš prúd, tak druhý kontakt na vyhrievaní ukostri . Stáva sa totiž, že piate dvere stratia ukostrenie, lebo ich kostra sú pánty.Ak sa v nich vytvorí hrdza,tak stratia okruh. Raz som sa stretol z takýmto problémom na VECTRE.

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #3. RE: SKODA SUPERB VYHRIEVANIE ZADNEHO SKLA (2. január 2013, 09:45)

presne ako píše robec, najčastejšie sa stáva, že sa preruší obvod na skle, kedy jeho zvyšok nie je zásobovaný, vtedy je to chyba skla a o oprave neviem. Na druhej strane ak máš dvojité otváranie kufra tak v pántoch sa zvyknú lámať vodiče, takže by som aj skontroloval či sú priechodné

Life is too short to remove USB safely
0 1
Nahlásiť

3 prispevkov
#4. RE: SKODA SUPERB VYHRIEVANIE ZADNEHO SKLA (7. január 2013, 23:31)

Ake dvojite otvaranie? JA mam stary superb, nemyslim ten novy.... Kde moze byt v problem? Ked sklo je uplne v pohode.

0 0
Nahlásiť

304 prispevkov Malacky
#5. RE: SKODA SUPERB VYHRIEVANIE ZADNEHO SKLA (8. január 2013, 09:54)

Keď máš sklo v poriadku, bez porušenia vyhrievania, tak skús relé, alebo ako som ti písal ukostrenie. Ak to nevieš nájsť je lepšie to dať do servisu.

0 0
Nahlásiť

3 prispevkov
#6. RE: SKODA SUPERB VYHRIEVANIE ZADNEHO SKLA (10. január 2013, 21:02)

CHlapi mam na superb (2007) xenony, som si objednal z nemecka, original na auto, ziadne fake a zda sa mi ze svietia akosi do bielo zlta, na zaciatku modro bielo, a potom akokeby zlto bielo, ked si vsimam ine autaam tak sa mi to zda divnee, neviete nahodou cim to moze byt? ci nejakym nastavenim alebo to je original tak.. DIK

0 0
Nahlásiť
saro3 3 prispevkov Galanta #7. RE: SKODA SUPERB VYHRIEVANIE ZADNEHO SKLA (25. január 2014, 15:37)

bude to tym ze superb ma origo vybojky 4300k a ine auta maju ako napr octavia 2 ma 6000k alebo este viac

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#8. RE: SKODA SUPERB VYHRIEVANIE ZADNEHO SKLA (27. január 2014, 21:36)

tak tak farba svetla zavisi od toho kolko kelvinov ma vybojka

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Škoda / SKODA SUPERB VYHRIEVANIE ZADNEHO SKLA