Kupa noveho automatu

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 22:46

Autor
Správa

2 prispevkov
#1. Kupa noveho automatu (5. november 2012, 17:18)

Zdravim, zvazujem kupu noveho auta - maleho automatu. Momentalne mam C3, velkostou vyhovuje, len mi chyba nejaka vybava a ten automat. Zatial som nasiel celkom zaujimave: Toyota Yaris Hybrid (pri hybridoch je automat standard) a novy Seat Ibiza (1,2 TSI DSG). Co by ste mi odporucili? Cena u oboch je priblizne rovnaka... Pripadne nejaka ina znacka s kvalitnymi automatmi v podobnej cenovej relacii...?

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: Kupa noveho automatu (6. november 2012, 08:13)

Ja by som osobne siel do tej toyoty ... Urcite ponuka oproti Ibize aspon tu hybridnu techniku navyse cize lacnejsie vozenie z hladiska paliva. Toyota hybrid si udrzi cenu lepsie ako Seat aj ked to neskor predas. Osobne sa mi oboje auta velmi pacia vzhladovo.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
1 1
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #3. RE: Kupa noveho automatu (6. november 2012, 08:30)

Toyota vyrába tie hybridy na úrovni, asi prvý ktorý ponali hybrid na rozumnej úrovni, tiež by som šiel do Toyoty radšej

Life is too short to remove USB safely
1 0
Nahlásiť

Huli0401
10 prispevkov Žilina
#4. RE: Kupa noveho automatu (7. november 2012, 09:51)

urcite by som siel do hybrida :) sam som majitel novuj yaris a je super :)

Toyota Yaris HSD Style, Senso
2 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#5. RE: Kupa noveho automatu (7. november 2012, 16:39)

skus daky nissan....note,micra

0 2
Nahlásiť

1 prispevkov Stupava
#6. RE: Kupa noveho automatu (8. november 2012, 09:50)

jednoznačne TOYOTA

0 0
Nahlásiť

64 prispevkov
#7. RE: Kupa noveho automatu (10. november 2012, 19:58)

Kedysi som sa viezol v Toyote Yaris s automatom, auto malo 3 mesiace. Auto radilo a jazdilo tak katastrofálne, že som myslel, že je pokazené. Bol som poučený, že "takto jazdí Tozyota normálne". No poteš pánboh...
Aby si niekto nemyslel, že ktovie kde som to naháňal, len som s tým "autom" vyšiel z haly von na parkovisko.
Také niečo si kúpi len ten, kto nesedel v normálnom aute.

Hybridy sú len reklamná vtákovina, o tom sa už popísalo dosť, tak spomeňme hádam len vyššiu váhu a neskutočne drahé batérie, ktoré navyšeTREBA MENIŤ!! Cena batérií do hybridu ale v reklame nefiguruje, ktovie, prečo.

Prečo si len 20% majiteľov hybridov kúpi hybrid rovnakej značky ako mali?:
Prečo si 40% majiteľov hybridov už NEkúpi ďalšie auto hybridné?
Prečo vlastne majitelia hybridov potrebujú nové autá tak skoro, keď hybridy sú v predaji len niekoľko málo rokov?

Väčšia blbosť ako hybrid je už len elektromobil.

Že "zero emision" Nesúhlasim Smiech
Ale nikto sa nezamyslí nad tým, KDE sa asi vyrába tá elektrina (žeby aj tepelné elektrárne mali nulové emisie?) a už vôbec naše na reklamách odchované ovce nenapadne, ako by asi s elektromobilom jazdili v noci (koško by bol dojazd so svetlami? 10 km? Menej?), alebo čo s ním v zime, keďže elektromobil nemá vyriešené kúrenie Je mi doplaču

Ach jaj, reklama berie ľuďom vlastný názor a ovplyvňuje ich možnosť samostatného úsudku... Nesúhlasim

3 3
Nahlásiť

64 prispevkov
#8. RE: Kupa noveho automatu (10. november 2012, 20:02)

Ale aj Ti poradím - NEKUPUJ si malé auto s automatom. Pri malom motore automat neťahá, ale zato riadne žerie. Vezmi väčší motor alebo manuál - doporučenie od niekoho, kto neberie auto len ako spotrebný materiál na prepravu z miesta A do miesta B.
Z jazdy vo svojom aute musíš mať aj radosť - a to Toyota ani Seat nevedia čo je, bez urážky, majitelia týchto značiek.

2 1
Nahlásiť

1 prispevkov
#9. RE: Kupa noveho automatu (10. november 2012, 20:03)

vw polo 1.2tsi

0 1
Nahlásiť

2 prispevkov
#10. RE: Kupa noveho automatu (14. november 2012, 11:51)

Dakujem za rady, asi zoberiem tu Toyotu... Fajn

2 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #11. RE: Kupa noveho automatu (15. november 2012, 07:34)

ja som mal na druhej strane s Toyotou Yaris Hybrid dobré skúsenosti, šlo síce o nové auto, ale len čas ukáže ako sú na tom s výdržou, ale moja voľba by bola áno

Life is too short to remove USB safely
2 0
Nahlásiť

Huli0401
10 prispevkov Žilina
#12. RE: Kupa noveho automatu (16. november 2012, 09:09)

Dobry vyber :)

Toyota Yaris HSD Style, Senso
1 0
Nahlásiť

1 prispevkov Brezno
#13. RE: Kupa noveho automatu (23. november 2012, 11:33)

Som majitelom TOYOTY AURIS 1,4 DíSELzatial som od 19.4.do dnešného dna som najazdil 14000km
s priernou spotrebou 4.5.l.je to super auto má i odpich i tach i nevyzerá najhoršie pozri si štatystiku kradnutých vozov potom pochopíš

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Kupa noveho automatu