na pristrojovke zacalo svietiti Service INSP

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 19:08

Autor
Správa

15 prispevkov
#1. na pristrojovke zacalo svietiti Service INSP (14. október 2012, 11:34)

chcem vediet co to vlastne presne znamena.. cital som ze to je daky rocny interval sevisnej prehliadky auta popripade ci sa to nastavuje po servisnej prehliadke a po dalsich 15000km zacne svietit aby som siel na dasiu

7 6
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: na pristrojovke zacalo svietiti Service INSP (14. október 2012, 12:31)

INSP = Inspektor servisnej prehliadky. Pripomina ti ze je na case vykonat servisnu prejhliadku.

Ako vymazat toto upozornenie?

- 1 - Zasunút klúčik, pootočit na polohu "1" na displ. blika OIL (pripadne INSP) u mna to bol INSP
- 2 - Vypnút klúčik, poloha "0" (nevytahovat)
- 3 - Stlačit a stále držat pravý cuplík na prístrojovke (nulovanie dennych km) a zapnút klúčik do polohy "1" (zasvietia kontrolky)
- 4 - Uvolnit pravý cuplík / na displ. svieti OIL. Ak nechceme mazat OIL ale INSP, tukneme do pravého tlačítka a na displ. nám naskoči INSP
- 5 - Lavým cuplíkom (nastavovanie hodín) otočíme doprava a podržíme, pokial namiesto INSP nenaskočí "----" Pri OIL je to tak isto.
- 6 - Vypneme klúčik do polohy "0" a zapneme do polohy "1". INSP nás už neotravuje / Pri tomto sa vymažú aj denne km/

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
27 5
Nahlásiť

15 prispevkov
#3. RE: na pristrojovke zacalo svietiti Service INSP (14. október 2012, 13:01)

cize po 15000km znovu nabehne bud OLI alebo INSP

5 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#4. RE: na pristrojovke zacalo svietiti Service INSP (3. január 2013, 17:57)

pravdepodobne ano

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
2 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Škoda / na pristrojovke zacalo svietiti Service INSP