Pozor na podvodníka - Peťovský Ján

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 19:08

Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Autor
Správa
bobkuuu 3 prispevkov Púchov #21. Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (6. január 2013, 06:52)

tak ho dajme dole... lopatu a 9mm dôrazných argumentov mám Nesúhlasim (svedomie nemám) Blééé

2 0
Nahlásiť

6 prispevkov
#22. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (25. január 2013, 09:23)

vladimirhlubik - moj mail je dodo9696@azet.sk, skús mi to poslať.
Prípadne uverejni svoju skúsenosť aj sem, aby ten hajzel ďalej neokrádal ľudí:
http://podviedli.ma/zaznam.php?zaznam=201

3 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#23. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (29. január 2013, 16:42)

Zdraviim vás ....tak som si vedomí že patrím medzi vás -oklamaných p. Peťovským ..ako sa mi osobne predstavil :) ....mal som s týmto pánom tiež skúsenosť ako rýchlo prísť o 300€ ...v skratke .- cca každý týžden si prišiel osobne pre zalohy ( 20€ , 50€, 60€ ..atd) ....až nakoniec som mu celu sumu vyplatil lebo mi nabuchal hlavu uuplnými kk*inami.....že auto bude o týždne..ten samozrejme prešiel a auta nikde ..potom len sluboval a sluboval ...nakonec prestal komunikovať uplne Nesúhlasim ....tak jedneho dňa som sa s kamaratom ktorý bol tiež okradnutý p. Peťovským ...vybrali sme sa do Dubnice či naozaj niekde približne sídli na adresách ktoré sme mali ....A náhoda ? ...NIE! ...auto s ktorým chodil pre zálohy kumne tam stálo na parkovisku ...mal som chuť mu ho zapaliť ..lenže bol deň a okolo veľa ľudí Haha ....tak sme to nakoniec nechali tak a počase sme sa s kamarátom dozvedeli že je vo výkone trestu :D ..hajzel jeden .tak mu treba Fajn .....a teraz by som POPROSIL- vladimirhlubik - môhol by si mi poslať na mail- fsabo@centrum.sk -foto z občianskeho p.Peťovského(ako si hovorí) ...dik moc ! Že aha ---hned sem napíšem či je na foto ten ským som sa stretával, ten ktorý ma oberal o peniaze! (p. Peťovský ) ! Som nahnevaný

6 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#24. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (25. február 2013, 08:45)

no tak neviem ako môže byť vo väzbe ,keď včera oklamal môjho manžela :( prosim pošlite mi foto nech aj ja porovnám či hovoríme o tom istom ...mvalkova@post.sk diky

0 0
Nahlásiť

3 prispevkov
#25. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (30. máj 2013, 15:23)

chcrl som tu uverejniť jeho fotku pre všetkých ale nejak to nejde.

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #26. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (6. jún 2013, 12:47)

vložte fotku do fotogalérie a vložke sem odkaz na ňu

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#27. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (6. jún 2013, 20:31)

Nahravanie fotiek a inych priloh do fora nie je zatial mozne ... da sa akurat zverejnit odkaz na fotku zavesenu inde.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#28. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (7. september 2013, 12:15)

tu je foto-- http://img543.imageshack.us/img543/7195/6bm3.jpg //Diki za poskytnutie- vladimirhlubik :) ...Ja len môžem potvrdiť že áno, je to ten pán ktorý ma okradol.

0 0
Nahlásiť
matko101112 309 prispevkov Smolenice #29. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (7. september 2013, 13:12)

ahoj
tiež nechápem ako niekto môže poslať ,,prachy ,,za niečo čo ani nevidel a nešáhol si na to.ak niekto chce auto z dovozu tak nech si vybehne do nemecka sám,alebo odvezieme,,za peníze praze dúm,, Haha

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#30. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (10. október 2013, 21:10)

Mňa ten hajzel tiež okradol nasluboval omáčky a ja som mu dal dopredu peniaze aj keď je to len 45 € ale keďže som študent tak aj to je pre mňa niečo viem kde ten hajzel aj býva zatial sa to snažím riešiť po dobrote keby niekto chcel pravidelne sa pohybuje na Trenčianskej stanici je tam skoro každý deň chodieva tam do záložne takže ak nevráti peniaze tak ho dám aspoň poriadne udrbať ! http://img543.imageshack.us/img543/7195/6bm3.jpg

1 0
Nahlásiť

3 prispevkov
#31. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (3. november 2013, 18:04)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s320x320/1451566_594637920585860_746823668_n.jpg
to je odkaz na foto j.peťovskeho.ospravedlňujem sa dostal som sa ktomu až dnes.

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#32. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (28. december 2013, 18:14)

Zdravim vsetkych, koho podviedol Jan Petovsky. Ozvite sa mi na e-mail titi31@post.sk za dôvodom spolocneho trestného oznamenia. Mne sa uz podarilo ho obvinit,ale kedze sa jedna o malu sumu, do basy nepojde. Na policii mi dali info, ze cim viac nas bude tym skor pojde do basy. Pre info, jeho mama byva na odbojarov 5 , trencin.

0 0
Nahlásiť
35s11 1 prispevkov Trenčín #33. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (2. december 2014, 22:18)

Jeho mamu nechajte on okradol aj ju aj svojho otca keby mala jeho dcera peniaze aj ju sekne okradne barz koho a podla mna by mal ist skor do blazinca ako do basy a na dozivotie lebo on je chory na hlavu inac byva v Trencine pri stanici co je ta prva bytovka oproti budove CBA je ho tam casto vidiet ked ide do prace z prace a pod. keby ho chcel niekto nakopat ale to mu nepomoze uz vela krat dostal na papulu a on to spravi znova a dokonca tomu istemu cloveku peniaze od neho neuvidi nikto lebo uz su prehrane v automatoch a mam aj jeho aktualne cislo 0919410626 P.S Je mi velmi luto ze vas takyto hnusny podvodnik napalil ale vsetko zle sa kazdemu vrati a on toho ma dost vela.

1 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
    Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Pozor na podvodníka - Peťovský Ján