Pozor na podvodníka - Peťovský Ján

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 22:37

Strana 1 z 2:
  • 1
  • 2
Autor
Správa

6 prispevkov
#1. Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (2. október 2012, 13:58)

Peťovský Ján - pozor na tohto človeka z Novej Dubnice. Nadávam...
Je to podvodník, tvári sa že dováža autá, dopredu pýta zálohu, no po jej vyplatení prestane komunikovať a zatajuje sa.
Zálohu už samozrejme neuvidíte.
Volá z čísla 0917223413. Podviedol aj iných ľudí:
http://forum.autobazar.eu/pozor-na-podvodnika-t35299.html
http://podviedli.ma/php/zaznam.php?zaznam=201

2 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (3. október 2012, 12:45)

pred kúpou vozidla si treba dať pozor na možných podvodníkov. V žiadnom prípade nedávať peniaze vopred bez príslušného dokladu.

Life is too short to remove USB safely
1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#3. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (3. október 2012, 15:18)

www.synergyfinance.sk ... solídna spoločnosť na dovoz vozidla zo zahraničia, vybavili mi všetko, bol som spokojný :)

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#4. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (4. október 2012, 21:49)

je to pekny hajzel,pol roka ma natahoval,sluboval,ze zohnal aj elektrony,potom aj lepsie auto,pokazila sa mu odtahovka,potom to bolo 2 mesiace v BA niekde v hangari,dalsie dva vybavoval SK papiere,a len sluboval,v utorok,vo stvrtok,urcite v nedelu a tak dokola.. A ja sprosty som mu naletel,ale ako vidim,nie som sam.

1 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#5. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (5. október 2012, 07:22)

Urcite niesi sam. Poznam takych, co dali za auto 20000 ecok a prisla im ho policia odobrat..bola to lopka z Holanska..teraz dokonca zatazili dovoz aut poplatkami za kubaturu..aby ich slaktrafilo.

1 1
Nahlásiť

2 prispevkov
#6. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (5. október 2012, 10:49)

TO ZNAMENA ZE TY SI DEBIL ZE SI NA TAKETO NIECO SKOCIL Smiech Smiech

1 5
Nahlásiť

6 prispevkov
#7. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (5. október 2012, 13:19)

Je to tak ako hovoris. Ja som debil, ze som sa nechal nachytať... Ale na druhej strane ako som to mal vedieť. Všetko vyzerá normálne a ja autá nekupujem každý deň, žeby som vedel presne, načo si dávať pozor, ako predajcu preverovať a podobne...

4 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#8. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (5. október 2012, 17:16)

TO JE JEDNO NIKDY DOPREDU NESMIES DAT PENIAZE ZA NIECO CO ESTE NEMAS,SERIZNY PREDAJCA MUSI MAT PENIIAZE NA TO ABY TI AUTO NAJPRV KUPIL,DOVIEZOL,PRIHLASIL HO NA POLICII NA TEBA A HNED PO TOMTO PRIHLASENI NA TEBA(SAMOZREJME PRED TYM SI HO ESTE DOBRE POPREZERAS CI ZODPOVEDA STAVU A POZIADAVKAM KTORE SI MAL) MU ODOVZDAS PENIAZKY:)

4 2
Nahlásiť

6 prispevkov
#9. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (8. október 2012, 11:05)

mas pravdu, suhlasim s tebou. Poriadne som sa poucil, doveroval som ludom a vidim ze tu u nas sa to nevyplaca...

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#10. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (9. október 2012, 12:24)

dodo9696 Kedy si nato prišiel podviedol aj teba? Tvoj prispevok je z 2. oktobra 2012 prečo si to napsial až teraz keď okresne riaditelstvo policajneho zboru mi tvrdí že peťovský je vo výkone trestu? Bol by som rád keby si mi dal nejaké info. napiš mi tvoj mail ja sa stebou skontaktujem nazdar.

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov Levice
#11. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (9. október 2012, 14:19)

Pozor aj na debilka z Nitry, je vysoký vypadá ako menšia skriňa, má meno Marko či ako,asi 22rokov. Predáva autá s velikým obsahom Benzin/Plyn v Nitre a na internete v bazároch je pod menom Tomis Andrej Nitra, na toto meno sú tie autá prihlasované, no častokrát chlapec neviem že vôbec na neho robí kadejaké podvody,ten Marko či ako sa volá .....zobere zálohu a naťahuje to ako sopel na rukáve.....nakoniec po vyhrážkach od niekoho iného aby s tým skončil a vrátil peniaze ich vrátil....

1 0
Nahlásiť

6 prispevkov
#12. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (12. október 2012, 08:54)

Guardian, stalo sa mi to minulé leto, uverejnil som to síce až teraz aby som ľudí varoval pred ním a jemu podobným typom, ktorých tu na Slovensku pribúda ako húb po daždi.
Tá informácii o tom, že je vo výkone trestu na celkom potešila, pretože si to zaslúžil, no i tak treba byť na pozore pred podobnými podvodníkmi. Preto som to tu zverejnil...

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov Prešov
#13. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (12. október 2012, 11:27)

Ľudia moji zlatí... Nechápem tých, ktorí dajú 20 000€ za jazdené auto. Nech je akékoľvek, ale za tú cenu mám krásne nové, voňavúčke auto priamo z výrobnej linky, nepoškvrnené prevádzkou. A to nie v základnej výbave, ale napr u nižšej strednej triedy bude už v super výbave, u malých SUV ako Mitsubishi ASX, VW Tiguan, tiež v dobrej výbave a v strednej triede - niekde na začiatku = v základe (ktorý nie je dnes chudobný).

Dodám ešte, že by sme mali byť opatrní a nenaletieť podvodníkom. jazdené auto v sebe vždy nesie určité riziká a je na každom z nás, či si ich ponesie, alebo radšej kúpi nové auto, ak na to má peniaze. Nebude to Mercedes, ale môže to byť slušná nové Toyota :).

2 2
Nahlásiť
bobkuuu 3 prispevkov Púchov #14. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (14. október 2012, 19:08)

neplatiť predom a vlastne neplatiť nikdy, potom vám ho po pol roku vezmú ako čorku a na polícii povedia:,,ako je možné, že nám to nevyhodilo v databáze hľadaných kradnutých áut pri prihlasovaní?"
nové a hotovo!!!

0 0
Nahlásiť

6 prispevkov
#15. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (16. október 2012, 17:29)

hej nové je nové, no nie vždy sú peniaze na nové auto...

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#16. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (18. október 2012, 21:29)

Nove? Nikdy!!!

0 0
Nahlásiť

Verold
1 prispevkov Snina
#17. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (19. október 2012, 09:55)

Ja som poslal zalohu dopredu do autobazaru z banoviec nad bebravou konkretne BK AUTO za auto vychvalene predajcom cez telefon. Kedze som z vychodu mal som cestu do BA tak som sa naštastie zastavil to auto pozriet kde som poslal zalohu 500 eur. Zaloha bola poslana na ich učet tyžden s autom nič nerobili ani originalitu ani nič. Auto bol burany, rezany, gitovany vrak podotykam že na fotkach bolo ako nove naživo to bola rakovina! žiadal som zalohu speť tak tlsty majitel bazaru tvrdil že auto neni jeho že to je auto ineho tak mi dal na neho čislo ten došiel že to je auto dalšieho kohosi dal mi na toh čosli tomu som volal tak že on je len predajca a že mi vrati 150 eur viac sa neda... atd nakoniec mi vratili 200 eur aj to až na učet asi o 2 tyždne a zbytok si nechali a to na aute nič nerobili začali sa vykrucať že prišli o kupcu a že mi nemožu dať celu zalohu pritom aj po poslani mojej zalohy na auto nedali ani RESERVE tak ma obrali o 300 euro.

0 0
Nahlásiť
bobkuuu 3 prispevkov Púchov #18. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (19. október 2012, 15:12)

za to guľa do hlavy

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#19. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (6. november 2012, 14:02)

tak to je úžasne... neuveriteľné ako sa u nás na Slovensku "darí" takýmto podvodníkom...
Inak na tej stránke je aj celkom zaujímavý článok na túto tému:

http://podviedli.ma/podvody-a-podvodnici/
Myslím, že stále pred akýmkoľvek obchodom treba dvakrát rozmýšľať, až tak konať...

0 0
Nahlásiť

3 prispevkov
#20. RE: Pozor na podvodníka - Peťovský Ján (5. január 2013, 18:37)

Dodo 9696 .Teraz som sa asi aj ja takto nechal napáliť. Potreboval som zohnať papier o zošrotovaní auta.Ponúknul sa mi vypýtal si 50 eur a že by to malo byť spravené teraz v pondelok.Zatial so mňou komunikuje.Ofotil som si prednú stranu obcianskeho pre istotu.Je na ňom tiež Ján Peťovský.Prosím ťa napíš mi na teba nejaký kontakt.Zaslal by som ti jeho fotku.Chcem si overiť či je to tá istá osoba.Moj mail je vladimirhlubik@azet.sk.Ďakujem.

3 1
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
    Strana 1 z 2:
  • 1
  • 2
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Pozor na podvodníka - Peťovský Ján