zly odhad vzdialenosti

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. máj 2024, 16:28

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. zly odhad vzdialenosti (1. október 2012, 15:10)

Caute, nie som zaciatocnik, ale stale mam problem s odhadovanim vzdialenosti v spatakoch a dost to prekaza mne a urcite aj inym. Nemyslim situacie ked mam 10m miesta, ale vtedy ked mam miesto sa zaradit, ale len LTT.

Napriklad pri vchadzani na dialnicu na Pristavnom moste, alebo na Einsteinovej kde je husta premavka na dialnici a ja z pripajacieho pruhu neviem odhadnut ci sa medzi auta zmestim alebo nie a ked cakam tak na mna vytrubuju alebo sa tam pichaju predo mnou ti co stoja za mnou.

Je to trapne, ale neviete ako mi pomoct? Nechcem sa s nikym tuknut, tak si vzdy hovorim ze lespie je pockat, ale v BA uz davno vsetkym trpezlivost dosla

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: zly odhad vzdialenosti (2. október 2012, 06:58)

ahoj :) no je to sposobene samotnymi spatakmi. Nezda sa ti to, ze ukazuju objekty dalej. V skutocnosti ich zobrazuje ovela dalej, ako v skutocnosti su, cize musis pocitat s tym, ze su ovela blizsie ako sa zdaju.

V USA na to maju aj zakon, na kazdom spatnom zrkadle je napis: Objects in mirror are closer than they appear. Co znamena ze: Objekty v zrkadle su blizsie ako sa zdaju.


Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Všeobecná diskusia / zly odhad vzdialenosti