VW Polo GTI, kúpa?

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 28. marec 2024, 20:46

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. VW Polo GTI, kúpa? (25. júl 2012, 11:20)

Dobrý deň neviete mi poradiť?? dostal som ponuku na takéto auto http://www.autoplenum.de/Auto/VW/Polo/Test-VW-Polo-GTI-1998-1999-id15414.html a neviem či sa mi oplatí kúpiť, je to od kamaráta ale je trochu ošúchane začína tam korózia sem tam možno aj prehnite ako každé staršie auto...no foto nemám ale na prvý pohľad ešte dobre auto aj cele v koži a gti, také sa na slovensku asi ani nájsť druhe nedá...cena by bola 650 € a je to benzín a na tej nemeckej stránke píšu spotrebu až do 8l oplatí sa mi to??? ďakujem :)

0 0
Nahlásiť

Animak2
23 prispevkov Bratislava - Nové Mesto
#2. RE: VW Polo GTI, kúpa? (1. september 2012, 18:08)

za 650€ to ber, aj keby na dva roky, tak sa to oplati...120 koni uz dnes nieje nic moc, ale mat specialnu verziu urcite potesi aj u starsieho auta... urcite by som s tym autom zamieril do servisu a nechal si tam spravit malu generalku, predsa len sa o deduska treba viac starat, ale netreba sa bat, kedze je to stare auto, tak diely nebudu drahe... tu karoseriu by som urcite zobral do nejakej lakovne, nech ti tu hrdzu podchytia a postaraju sa oto aby sa dalej nesirila(ak ta zastavia PMJckari, tak ti za hrdzu mozu zobrat aj papiere od auta, za druhe, ked bude auto z vonka vyzerat ako hrdzavejuci kybel, tak ta budu casto zastavovat, pretoze budu ratat, ze to auto bude mat nejake nedostatky, tak sa nenechaj nachytat, lebo ta to bude stat peniaze na pokutach)... urcite by som si k tym 650 € pripravil dalsich 1 000 € na opravy, potom budes mat dlho pokoj s usmevom na tvary, lebo mas GTI :), daj si hlavne zistit tlaky vo valcoch a casovanie ventilov, skontrolovat zvody(kedze sa s tym urcite jazdilo ostrejsie) vela stastnych kilometrov! :)

0 0
Nahlásiť

Animak2
23 prispevkov Bratislava - Nové Mesto
#3. RE: VW Polo GTI, kúpa? (1. september 2012, 18:11)

taktiez treba skontrolovat spojku(urcite tam boli velakrat pretacane kolesa) a prevodovku(hlavne zuby) pri jazde na vysokych otackach ma sinchron problem zaradit a preto urcite bolo niekolko skripajucich preradovani pod plynom...

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Volkswagen / VW Polo GTI, kúpa?