Ktorý motor?!
Aktuálne témy| Strecho 39 prispevkov Galanta |
#1.
Ktorý motor?!
(16. júl 2012, 16:59)
V poslednej dobe je veľa rozporuplných názorov na motory.
|
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#2. RE:
Ktorý motor?!
(16. júl 2012, 21:19)
Vacsina co si tu napisal su nove motory, ktore nie su overene rokmi ... tazko povedat co na to. Nova doba kladie vysoke naroky na emisne normy, takisto vysoke ceny paliva a ine faktory su pricinou ze sa vyrabaju motory ake su.
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| Strecho 39 prispevkov Galanta |
#3. RE:
Ktorý motor?!
(17. júl 2012, 11:39)
Vďaka za reakciu.
|
#4. RE:
Ktorý motor?!
(17. júl 2012, 21:05)
Ano prve tdi boli pumpa-dyza, neskorsie motory co sa teraz pouzivaju su common rail.
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| vojto55 35 prispevkov Revúca |
#5. RE:
Ktorý motor?!
(20. júl 2012, 21:07)
...Ja mám zasa najlepšie skúsenosti s Renaultom Laguna 1.9dCi...Mal som aj VW,Ford,Peugeot a iné,ale vždy som sa vrátil k dCi...dobrá spotreba,spoľahlivý,tichý...a nieje tak citlivý na kvalitu nafty,ako commonrail... |
#6. RE:
Ktorý motor?!
(21. júl 2012, 10:55)
Zase poznámka,väčšina auto médií je nemecká a teda naj je len z Nemecka....Čo som sa načítal o nespoľahlivosti 1,9 a 1,5 dCi.....Našťastie ja médiam neverím,pretože ako uveriť testu kde vyhrá GOLF a ked v ňom sedím mám problém vpredu ako spolujazdec obsedieť?Potichu prehliadnem,že Focus je naozaj dobré auto s vynikajúcim podvozkom ale "zabudnem"povedať ale len pre 2 dospelých a 2 deti!!!! |
| 725 prispevkov |
#7. RE:
Ktorý motor?!
(22. júl 2012, 09:22)
robec, prvé slávne 1.9 tdi ešte neboli PD motory, ale rotačky (rotačné čerpado)
|
#8. RE:
Ktorý motor?!
(22. júl 2012, 20:02)
Aj ja mam podobny nazor ako ty. Na moje jazdenie sa mi diesel velmi neoplati. Spotreba rozdiel 1liter, za rok usetrim mozno 500 Euro, co je za studene starty, lacnejsi servis a menej veci na opravu urcite mala cena. Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| 6 prispevkov |
#9. RE:
Ktorý motor?!
(24. júl 2012, 12:00)
no ono to je najhošie na tých TSI-čkach to ,že všetci si myslai že je to auto a vlastne konštrukcia motoru na spotrebu
|
| lyon888 1 prispevkov Liptovský Mikuláš |
#10. RE:
Ktorý motor?!
(24. júl 2012, 20:39)
Vojto55 a 1,9 dCi je co? Nie "nahodou" commonrail? |
| 2 prispevkov |
#11. RE:
Ktorý motor?!
(26. júl 2012, 18:43)
mmmm |
#12. RE:
Ktorý motor?!
(5. október 2012, 19:04)
Hm?Keď budem mať nakradnuté ako väčšina bohatých slovákov,kúpim si Audi 6 alebo Mazdu CX5!Pred dvomi rokmi som sa musel rozhodovať na základe nadobúdacej ceny,kvality značky(záruka spoľahlivosti) a prevádzkových nákladov...A rozhodol som sa pre Nissan NOTE-ano už počujem posmešky tých čo doma garážujú Audinu 6,alebo BMW 5 ale zabudnú dodať,že má to auto na tacháči 300000 km,časté opravy za sebou a spotrebu min.8 litrov.Ja som minulý rok robil v Nemecku,jazdil som cca 150 km/hod.,s motorom 1,4 l,pri malej záťaži-dve osoby bez veľkej batožiny a spotreba bola cca do 7 litrov(priem.rýchlosť 130 km na trase 990 km),najazdil som 60 000km,žiadna závada,vzadu sedenie aj pre ľudí nad 180 cm,jasné,že nie je to etalón jazdných vlastností ale žiadny problém,dokonca sa dá s ním aj predbiehať!Noo ale najväčšia bomba je cena 10 000€,japonec(nakonec),spoľahlivosť,naozaj dobrý klasický malý benzínový motor a priestor v aute!Keby som chcel Golfa,kde je podstatne menej miesta na sedenie tak musím dať na drevo min.15000€...!Ak si všimnete nejako sa tie Note začali objavovať na cestách....Prečo asi?
|
dCi od renaultu su tiez citlive na naftu ako vsetky commonraily... crdi, hdi, cdi, tdci.. a neviem co este.. ak donho pompujes nekvalitne somariny a tesis sa ako dobre ti stale ide tak mozes hovorit o stasti..