Nejde ventilator chladica felicia 1.9D
Aktuálne témy| toshi01 6 prispevkov Drahovce |
#1.
(26. jún 2012, 19:46)
Prosim o radu ohladom ventilatora chladica na felde 1.9D.Ked ho napojim na priamo tak ide ale inak cez kable nejde.Kupil som aj novy spinac ventilatora a nic.ked moze byt chyba? |
|
|
#2. RE:
(28. jún 2012, 08:57)
v poistkach? Life is too short to remove USB safely |
| toshi01 6 prispevkov Drahovce |
#3. RE:
(29. jún 2012, 19:54)
kolko je tam poistiek na ten ventilator?2? |
JARDA182
1 prispevkov
Sobrance
|
#4. RE:
(1. júl 2012, 12:17)
ked nebudes mat chybu v positkach tak len dagde budzes mat prelomeny kabel na vetilator |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#5. RE:
(1. júl 2012, 21:32)
no skus ist po kabli ... pozri kde je poistka na tom, skontroluj ju. Neviem kolko ich tam bude presne. A chyba moze byt aj v prelomenom kabli, alebo upecenych koncoch kablov. Alebo v konektoroch. Pokontroluj to. Poohybaj kontakty nech drzia pevnejsie a strekni tam spreju na kontakty Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| Lokal_serwer 1 prispevkov Rakúsko |
#6. RE:
(2. júl 2012, 09:35)
skus pozriet aj na cidla ktore snimaju teplotu chl.kvapaliny .. mne to robilo problem a výmena čidla to odstránila .. |
| toshi01 6 prispevkov Drahovce |
#7. RE:
(2. júl 2012, 15:30)
kupil som termospinac a nic.nakoniec som zistil ze mi spali 20A poistku ktora je pri rele ventilatora chladiacej kvapaliny 2.stupen.skusal som aj predradny odpor ventilatora chladica.ci nie je zly.odpojil som ho a kable som spojil a nic.pri tychto teplotach ktore su teraz vonku sa aj bojim niekde ist na aute lebo dost sa zohrieva voda v chladici. |