kupa auta

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 6. november 2025, 16:14

Autor
Správa

Zrušený uživateľ
2 prispevkov Bratislavský kraj
#1. kupa auta (18. jún 2012, 15:00)

Zdravim, chcel by somsi kupit auto do 2000e, no nie na kazdodenne behanie, skor na obcasne, ale narazove, dajme tomu za mesiac spravim 50 km a potom na weekend 3000km, rozmyslam nad starsim BMW, alebo alfou 156... Nerozumiem tomu Nerozumiem tomu Nerozumiem tomu Nerozumiem tomu skuste poradit niekto dakujem :)

Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: kupa auta (18. jún 2012, 22:15)

Ahoj, v tvojom zaujmavom pripade jazdenia Fajn je velmi otazne co kupit. Idealne v tvojom pripade by bolo mat auto garazovane. Tazko aj povedat co by sa ti viacej oplatilo ci diesel alebo benzin. Zalezi asi skor od toho ako za ten rok to rozlozis. Ci 50km das tyzdenne pocas celeho roka po meste a mimo mesto a raz do roka 3000km na dovolenku. Na taketo jazdenie by bol asi lepsi benzin. Pretoze asi chces pohodlne luxusnejsie auto (BMW, Alfa) aby si na tej dlhej trati jazdil vpohode.

Ak zoberies diesel tak by som asi bral 1.9 JTD od Alfy. Tie motory su prijemne aj na servis a dlho vydrzia. U BMW diesel bude na servis drahsi. Do auta chces dat 2000 Euro a musis ratat s tym ze kupis auto uz s vysokym vekom, ktore bude co to pytat za servis. Tak aby si potom nedal za rok za opravy viac ako za auto.

Neber 2.4 JTD. Nepatril k dobrym volbam pre alfy. Je velmi tazky, rozdiel vo vykone nie je dobry voci spotrebe a poruchovosti. 1.9 JTD bol idealny motor pre tie auta. Musis mat ale na pamati ze Alfa je Alfa. To znamena ze ako sa staral predchadzajuci majitel o to, tak bude jazdit. Alfa si potrpi na "zaobchadzanie v rukavickach" a potom ide ako drak.

BMW je spolahlive kvalitne auto. Ale na starom aute sa vzdy vie nieco pokazit. U BMW bude servis drahsi. Osobne by som siel asi do nejakeho 2-litra diesla.

Nerozmyslal si nad Passatom alebo Octavkou? Taka 1.6 Octavia benzin by tiez nebola zla volba na tvoje jazdenie.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

Zrušený uživateľ
2 prispevkov Bratislavský kraj
#3. RE: kupa auta (19. jún 2012, 02:19)

no pasat a ani octavia v tejto cene, nieje velmi.... starsie 3-kove BMW ma laka, 2,5D a s tym jazdenim ja mesacne dam 2000, ale s toho 1900 je narazovych za 2 - 3 dni....preto ma to trapi, kebyze na kazdy den po meste, vezmem si neaky maly obsah a neriesim... ale dik za odpovedd :)

Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #4. RE: kupa auta (19. jún 2012, 09:46)

no ak ti mozem odporucit, tak taku 1.6 - 1.8 benzin, s tymi bmw x25 by som sa bal ist niekam dalej vzhladom na to, ze do 2000e to asi nebude v najlepsej kondicii, taketo stare benziny su predsa len spolahlivejsie.

Predpokladam, ze chces nieco starsie a stylovenjsie.. co sa tyka bmw radu 3 asi by som volil 316i alebo 318i, skontroloval to, hlavne elektriku pred dlhsou jazdou, lebo tam zvykli dost odchadzat kostry. A ak ta necha niekde v zahranici tak sa to niekedy oplati tam nechat ako opravovat.. uz je to na tebe.

Ja na tvojom mieste by som si zobral nieco mensie a benzinove - Punto, Ibizu, Golf... mozno by som uvazoval aj nad Renault Laguna, to zozenies v slusnom rocniku aj naftove za pomerne slusne prachy

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

Strecho
39 prispevkov Galanta
#5. RE: kupa auta (16. júl 2012, 17:05)

Tak Renault lagunu nedoporučujem,čo mám známych a čítal som v recenziach jazdeniek je to jedno z najmenej spoľahlivých áut!Viem to preto,lebo dizajnovo toto auto vyzerá veľmi dobre ale "klame telom"-poruchové!!!!

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / kupa auta