SKODA FABIA 1.4 MPI

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 7. november 2025, 16:59

Autor
Správa

8 prispevkov
#1. SKODA FABIA 1.4 MPI (4. jún 2012, 10:49)

Zdravim

Chcem sa opytať že čo može sposobovať to že mi auto za zimna ide na 3 valce, nenormalne trasie s celym autom na volno behu a ked ho zohrejem na prevackovu teplotu tak mi ide normalne na 4 valce a tiež sa trasie trochu na volnobehu. Neviete mi niekto poradiť?

Dakujem

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: SKODA FABIA 1.4 MPI (4. jún 2012, 11:51)

sviecky, zapalovacie kable. zapalovacie cievky ... Skus pozriet ci su ok. Ci hadzu normalne iskru uz na volnobehu.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
1 0
Nahlásiť

8 prispevkov
#3. RE: SKODA FABIA 1.4 MPI (5. jún 2012, 13:06)

Sviečky vymenene nove, kable neiskria nikde a cievku som škušal vymeniť a nič, ja už neviem som debil z toho!

0 0
Nahlásiť

robec_ic
#4. RE: SKODA FABIA 1.4 MPI (5. jún 2012, 16:31)

Vymontuj sviecky von, opri ich o kostru auta (blok motora) a pozeraj ci hadzu iskru ked natocis vsetky. Inde problem nemoze byt.

Ja som mal pred dvoma tyzdnami podobny problem na inom aute ale tiez benzin klasika. Auto zacalo ist na tri valce ale islo tak stale. Vymenil som sviecky a nic. Vymenil som kable a nic. Az nakoniec to boli cievky. A ked som to testoval bolo jasne vidiet ze je problem v cievkach. Jedna sviecka bola hlucha, aj po zamene kablu a sviecky vadnej stale bola hlucha. Cize cievka. A ked som vymenil cievku je to ok. Nastastie.

Lebo dalsim krokom je chybna riadiaca jednotka ....

0 0
Nahlásiť

8 prispevkov
#5. RE: SKODA FABIA 1.4 MPI (9. jún 2012, 09:39)

Sviečky vyskušať nemožem či hadžu iskru kedže to nema priamo kably k sviečkam ale je tam ten zapalovaci modul takže neviem ako inak vyskušať ich a tiež mi to už inak nevychadza ako kupiť ten modul

0 0
Nahlásiť

robec_ic
#6. RE: SKODA FABIA 1.4 MPI (9. jún 2012, 12:41)

Ak si vsetko vyskusal vymenit uz (sviecky, kable, cievky) tak potom uz ostava riadiaca jednotka .... len to byva celkom draha zalezitost ... alebo zajdi za nejakym auto elektrikarom nech sa ti na to pozrie, mozno bude stacit le nieco vymenit v riadiacej jednotke. Ak je to ozaj dobry elektro odbornik mal by to zvladnut.

0 0
Nahlásiť

8 prispevkov
#7. RE: SKODA FABIA 1.4 MPI (9. jún 2012, 13:20)

no dobre tak ja to skusim dajak vymyslieť...poradim sa ešte s nejakym tym mechanikom a uvidime čo to urobi...

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#8. RE: SKODA FABIA 1.4 MPI (4. júl 2012, 18:28)

ja som bol aj na diagnistike a tam mi nic neukazal a ked pridam na pline az na podlahu tak nevitocim zneho viac ne 80 az 90 ku a ked pridam plin tak mi striela neviem si piradit nevies co to moze bit jeden mi poradil aby som sviecky vimenil . no jeden mi hovoril ze to moze robit aj lambda sonda nevie mi poradit ,

1 0
Nahlásiť

15 prispevkov
#9. RE: SKODA FABIA 1.4 MPI (31. júl 2012, 07:04)

moze byt prasknuta hlava alebo prerazene tesenie

1 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Škoda / SKODA FABIA 1.4 MPI