Dilema Audi A6 verzus BMW 5

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 22:37

Autor
Správa

2 prispevkov
#1. Dilema Audi A6 verzus BMW 5 (21. máj 2012, 13:38)

Zdravím všetkých....napriek mojim mnohoročným skúsenostiam mám dilemu. Doteraz som vlastnil VW passat 1.9 TDI 81 KW s priemerom cca 5,7 L/100km. Som s ním spokojný, no chcem zmenu a snáď novšie vetšie. Zvažujem kúpu Audi A6 prípadne BMW 5 najlepšie kombi a diesel, kedže mám naftu v dobrej cene. Mám k dispozícii cca 4-4500 eur. Nejazdím veľa, mám služobné, no mám rád veľké a pohodlné autá. Prosím o Vaše postrehy a názory, hlavne prevádzka, poistky, opravi atď. z vlastných skúseností. Videl som viac diskusií, čo sa týka jednotlivých ročníkov a vydarenosťou jednotlivých typov áut a som zmätený. Za odpovede vopred srdečná vďaka. Pali.

6 3
Nahlásiť

1 prispevkov
#2. RE: Dilema Audi A6 verzus BMW 5 (27. máj 2012, 21:11)

no ja osobne ak ti mozem poradit tak jednoznacne audi a6

1 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: Dilema Audi A6 verzus BMW 5 (27. máj 2012, 22:20)

Ja sa tiez priklanam k Audi A6.
Konkretne rocnik ktory bol vydareny a aky motor ti neviem blizsie napisat.

Len pozor na neprajnikov. Znamy mal Audi A6 Avant a kazdy mesiac riesil nieco ohladom zlodejov. Raz mal dolamany zamok, raz rozbite okno ... potom prislo na vymenu spojky a vstrekov a predal to, pretoze by ho to stalo viac ako polovicu ceny auta ...

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #4. RE: Dilema Audi A6 verzus BMW 5 (28. máj 2012, 08:29)

ide o rovnakú kategóriu :) ja si myslím osobne, že výber je už na tvojom pohodlí a oku. Nemyslím si že sa dá jednoznačne povedať či je lepšie Audi alebo BMW, obe majú svoje pre a proti, sám by som mal dilemu si vybrať Fajn

Life is too short to remove USB safely
1 0
Nahlásiť
Sizzling1 3 prispevkov Zvolen #5. RE: Dilema Audi A6 verzus BMW 5 (28. máj 2012, 11:05)

Ja som mal skusenosti s 2 Audinami a s 2 BMW jedna AUDI bola stary model 100 A6 rok 95 2,3 E snou som bol MAX Spokojny . Mimo Beznych oprav nic vazne . Karoseria bez hrdze . Druha Audi bola A6 2,5 TDI 132KW avant rok 2002 a po pravde som snou nebol velmi spokojny nakolko to bola taka olejnicka a dost stalo casu a penazi aby to bolo v dobrom stave
prve BMW bolo 523i rok 97 model e39 127kw , mal som ho asi 4 mesiace ked som ho rozbil , motor s audi sa nedal porovnat ,, vykon , tah , zvuk , agresivita , sedenie sportovo ladeni interier , len auto bez vacsiej vybavy a kasna v horsom stave .Druhe bmw je rok 2000 525 TDS v max vybave vsetko v uplnom poriadku menena len vaha vzduhu inac nic vacsie . co sa tyka kupi auta tak audi je asi nemej narocna na udrzbu , ale ja by som siel radsej doo BMW zalezi aj od veku a aj od toho co iac hladas . i klasiku na pohodlie alebo limuzinu sportovu kde je u bmw vzdy o nejaky liter visia spotreba ale motor je nezmar

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov Vranov nad Topľou
#6. RE: Dilema Audi A6 verzus BMW 5 (28. máj 2012, 16:26)

audi A6 2,0 tdi je hnoj
jebe sa neskutocne
slabo ide
okrem toho ma filter pevnych castic a toto sa tiez jebe neskutocne
ani zadarmo...
okrem toho a6 2,0 tdi je slabe jak sunka
toto mi napisal jeden znami co ma dost skusenosti s autami tak isto som mal zaujem o audi A6 najlepsie su vraj 1,9 tdi ale je ich malo nekazia sa dobre idu a su vydarene

0 4
Nahlásiť

2 prispevkov
#7. RE: Dilema Audi A6 verzus BMW 5 (4. jún 2012, 17:32)

Ahojte všetci som rád, že dávate svoje radi a postrehi, ja som skúsil BMW 5, 2,5L tdi , bolo to veľmi tiché auto no zaberalo turbo okolo1500- 1700 otáčok čo mi príde asi ako vada daného auta, potom už šlo ako drak....No sedačka meká ako blato nič pre mňa a priestor vodiča malý!!???A6 2,5 tdi bola na moje očakávania trochu lenivá môj passat 1,9 tdi by jej mierne narobil vrásky, no priestor ok. Začínam zvažovať doložiť a skúsiť A6 okolo 2004-05 keď už motori neboli tak kazové....no teraz čo? manuál alebo automat, automaty sú lepšou cenou a výbavou.... Nadávam...

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov Levice
#8. RE: Dilema Audi A6 verzus BMW 5 (8. jún 2012, 17:19)

... ja mam A6 2007 171kW 4X4 TDI, automat, maximalna spokojnost

1 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Dilema Audi A6 verzus BMW 5