Ford Fusion

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 05:10

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. Ford Fusion (8. máj 2012, 19:23)

agregát ford a peugotacky ako zistim ktorý je lepsi ??
chcel by som to auto len neviem o nom nic len 3 strucne vety v net.bazaroch ma tu niekto nejake skusenosti s tým to autom ??

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: Ford Fusion (8. máj 2012, 21:35)

Poznam Ford Fusion 1.4 benzin.

Spotreba sa hybe okolo 6.5-7 litrov na 100 km. Priestoru dost. Kufor veliky. Zive tak akurat. Ked ho samozrejme viac nalozis tak uz to citit ze ma menej sily. Inak co sa tyka poruch tak nic take na co by si si mal dat pozor.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

weldo
2 prispevkov Bratislava
#3. RE: Ford Fusion (9. máj 2012, 05:50)

U Forda si daj pozor na diesel. Pokiaľ nepoznáš servisnú históriu toho auta, tak to môže byť dosť lotéria. Hlavne tie s peugeoťáckymi motormi sú veľmi háklivé na kvalitu nafty a poctivý servis. Ak sa im to nedá, tak taká výmena trysiek, alebo turba vedia pekne nabúrať rozpočet. Ďalej do niektorých dieselov s peugeoťáckimi motormi sa montujú aj filtre pevných častíc, čo je tiež vec, ktorá vie pekne potrápiť a nestojí málo peňazí. Pri jazdenke je rozumnejšia voľba benzín. Ford má spoľahlivé benzínové motory s vcelku slušnou spotrebou. 1,4 je fajn, ale 1,6 je lepšia voľba, má podobnú spotrebu ako 1,4, ale vyšší výkon.

2 1
Nahlásiť

vladimir.grnac
1 prispevkov DACOV LOM
#4. RE: Ford Fusion (17. máj 2012, 15:49)

Zdravim.Tiez som rok jazdil cistonovym Fusionom 1,4i 59kw, uprimne neoslnilo ma.Bolo treba vytacat ho, ked som chcel vykon, spotreba 6,3-7,2l podla jazdy a terenu. Uz ako novy parkrat po nastartovani studeneho padli otacky skoro na nulu a bud zhasol alebo zadrkotal a vyskocil na 1200otacok. Najazdil som na nom 12000km. Bracho teraz kupil 1,25ku 55kW a zoparkrat ma viezol a mal som celkom dobry pocit z vykonu.Myslel som, ze jeto maly obsah na take auto.Sused kupil novy 1,4tdci a nema ziaden problem.

3 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#5. RE: Ford Fusion (17. máj 2012, 16:34)

tak 12 000 km je malo na novy motor ... ten si este len sada ... treba mu nechat viac km, potom sa zoptimalizuje

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

PinaFantocci
1 prispevkov Žilina
#6. RE: Ford Fusion (3. január 2013, 11:24)

No ja mam 1,4 Benzin Ford Fusion , v apríli 2013 , bude mat 4 roky , teraz mam na nom 180 200 km , jedine zavady ktore som na aute mala este pocas zaruky ... mi zatieklo do zadnych svetlometov , po zaruke ... teraz som menila zadne tlmice , inak vobec nic , spotrebu som mala na hranici 6 litrov benzínu, teraz tam mam LPG a som maximalne spokojná , chodi to asi na 7,5 litru plynu , takze pohoda ... ozaj ze vydarene auticko .Ale je pravda ze vsetky prehliadky som mala iba vo forde v Uherskom hradisti a tam si davaju na servisu zalezat , no a co som bol prekvapena , ked sa po 160000 km menia rozvody , tak boli v Cechach v original servise o 350 eur lacnejssi ako na Slovensku ...

3 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Ford / Ford Fusion