pocas jazdy mi vypne motor

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 6. november 2025, 15:47

Autor
Správa

kloker5
1 prispevkov Poprad
#1. pocas jazdy mi vypne motor (8. február 2012, 13:03)

mozem ist aj 130 a aj tak mi zdochne motor

1 3
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: pocas jazdy mi vypne motor (8. február 2012, 14:30)

Ake mas auto? Znacka, model, rok vyroby, palivo, najazdene km?
Menil si nieco predtym nez sa to stalo?
Odkedy si spozoroval tuto vec? Nepredchadzalo tomu nieco?

Netankoval si na nejakej opustenej divnej pumpe?
Neskrtol si podvozok niekde?

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
4 1
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #3. RE: pocas jazdy mi vypne motor (9. február 2012, 11:56)

no tak to je sila, treba dat skontrolovat privod paliva, vzduchu.. v podstate to moze sposobovat hociktora zla suciastka.. diagnostika, ak sa nic nezisti len pracne hladat. A pred tym ako zdochne ti ide v poriadku?

Life is too short to remove USB safely
3 1
Nahlásiť

1 prispevkov
#4. RE: pocas jazdy mi vypne motor (9. február 2012, 14:06)

Mne zdochinala Audina 1,9tdi taktiez.Bol problem v Kabli od vstrekovacieho cerpadla.Niekedy mi auto taktiez stratilo vykon a ked som pohol tymto kablom auto zacalo ist normalne,Inac mal som aj problem z dalsou vecou.Je to trosku smiesne,ale mal som bezpecnostny vypinac skryty pod kozenou zasterkou na riadiacej pake,a az po dlhej dobe som si uvedomil ze som do toho niekedy tukol a zdochol mi motor..Moznosti je vela..kazdopadne dufam ze zavadu najdes co najskor..nieje teda nic moc ked ti v 130tich odidu vsetky posilnovace...

3 1
Nahlásiť

1 prispevkov
#5. RE: pocas jazdy mi vypne motor (10. február 2012, 08:01)

natankuj benzin

1 0
Nahlásiť
robine 3 prispevkov Žilina #6. RE: pocas jazdy mi vypne motor (12. február 2012, 09:24)

A potom za ako dlho sa ti dá zas naštartovať??

0 1
Nahlásiť
robine 3 prispevkov Žilina #7. RE: pocas jazdy mi vypne motor (12. február 2012, 09:28)

mne to tiež robilo... a čuduj sa svete na chybe bola žiarovka v reflektore. Bolo odtrhnuté vlákno... vtedy ešte nebolo povinné svietenie nonstop. Akonáhle som zapol svetlá a stačilo prejsť cez dáku jamu... off.... To vlákno tam skackalo a buď svietilo alebo urobilo skrat. A prišiel som na to až na druhý krát... keď som už každú žiarovku fyzicky vybral a zahrkal s ňou. Držím palce.

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#8. RE: pocas jazdy mi vypne motor (13. február 2012, 10:49)

a co to je za auto ? hm?

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#9. RE: pocas jazdy mi vypne motor (15. február 2012, 14:02)

žiga na plyn Nerozumiem tomu

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#10. RE: pocas jazdy mi vypne motor (16. júl 2016, 14:56)

Vipne mi pocas jazdy cele auto celu elektryku

0 6
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / pocas jazdy mi vypne motor