Kupa auta benzin alebo LPG

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 7. november 2025, 08:02

Autor
Správa

5 prispevkov
#1. Kupa auta benzin alebo LPG (15. marec 2015, 12:50)

CHcel by som poradit pri kupe auta tak okolo 5000€ chcem auto na LPG ale neviem sa rozhodnut ci kupit auto s namontovanym LPG alebo benzin a LPGsi dat namontovat.

0 0
Nahlásiť

132 prispevkov Banská Bystrica
#2. RE: Kupa auta benzin alebo LPG (15. marec 2015, 19:26)

Ja som kúpil schválne už auto s namontovaným LPG "Honda Civic Aerodeck" kôli tomu že ten model nemá hromadné schválenie na montáž LPG a tak by prípadná montáž bola komplikovanejšia o súvisiace papierovačky...Ale pokial to auto ktoré chceš kúpiť má hormadné schválenei máš výhodu v tom že si môžeš vybrať značku LPG aj montážne pracovisko ak si dohľadáš referencie na firmy zaoberajúce sa montážou...

0 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#3. RE: Kupa auta benzin alebo LPG (15. marec 2015, 20:06)

roky jazdím na LPG a preskákal som rôzne varianty a rôzne splynovače.

najspokojnejší som od vtedy, od kedy, si LPG dávam montovať nové a dávam si montovať splynovač výlučne značky BRC. Nič iné do dvora nepustím. Momentálne jazdím corollu verso, BRC som dal namontovať aj za cenu individuálnej prestavby, čo je cca 300 eúr naviac, ale to BRC za ten príplatok rozhodne stojí, pokiaľ si to auto chceš nechať dlhšie.

Za posledných 5 rokov, čo jazdím na splynovačoch BRC som nikdy nezažil, aby mi zasvietila kontrola motora. Žiadny pokles vo výkone, výborná spotreba a najmä spoľahlivosť systému, Úplne bezporuchové a to som najazdil možno 200 tis km za posledných 5 rokov, len pravidelná výmena filtrov.

Vždy si vyhliadnem auto bez plynu teraz mám corollu verso, pred tým aurisa a následne dávam montovať plyn do Korejoviec pri Svidníku. Chalani sú veľmi šikovní.

0 0
Nahlásiť

32 prispevkov Zvolen
#4. RE: Kupa auta benzin alebo LPG (17. marec 2015, 01:43)

Určite istejšie je, ak kúpiš auto a dáš si namontovať nový splyňovač, pretože máš záruku a vieš, čo s autom robíš, keď jazdíš. Po ekonomickej stránke je výhodnejšia voľba kúpiť to isté auto už s LPG, no je nutné preklepnúť technický stav.

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Kupa auta benzin alebo LPG