pokuta - neplatná STK, EK

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 6. november 2025, 15:48

Autor
Správa

SAMO881
4 prispevkov Snina
#1. pokuta - neplatná STK, EK (20. január 2015, 01:12)

Nerozumiem tomu Nerozumiem tomu Nerozumiem tomu
Zdravím,
vie mi niekto poradiť ako to je so zasielaním pokút z obvodného úradu (aspoň myslím, že išlo o obvodný), kvôli neplatnej STK a EK? Je to PRAVDA alebo FÁMA??
Ešte v novembri sa mi pokazilo auto, doteraz bohužial nieje opravené, dôvody nebudem konkretizovať a medzičasom mi skončila platnosť STK a EK a pochopiteľne s nepojazdným autom by som asi neprešiel :) Závada už je zistená, ale oprava ešte nejaký ten čas potrvá.
VĎAKA

0 0
Nahlásiť
HTML 139 prispevkov Zahraničie - ostatné #2. RE: pokuta - neplatná STK, EK (20. január 2015, 13:04)

Na čo si kupuješ auto keď potom nemáš peniaze na jeho servis ? Blééé

Žiadna fáma, je to pravda, za jednu prepadnutú kontrolu dostaneš pokutu 166 eur, máš 2 prepadnuté kontroly, takže to bude 332 eur dokopy a ak už s opraveným autom pôjdeš na tú TK a EK a chytia ťa policajti dostaneš ďalšiu pokutu a neviem či nebude treba robiť aj KO. To je peňazí a peňazí Haha a ak nemáš peniaze na opravu, tak auto ešte asi dlho jazdiť nebude, ak vôbec Haha

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: pokuta - neplatná STK, EK (20. január 2015, 17:11)

Fuu tak toto som nevedel. To je ako celkom sranda ze co v takomto pripade. Neviem ale siel by som sa mozno opytat na ten "obvodny" urad alebo niekde kde by si napriklad cestnym vyhlasenim oznamil ze auto je v servise a nemozes ho pristavit a ziadas o odlozenie STK a EK alebo ja neviem .... lebo ak ti pride tolko pokuty ...

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

SAMO881
4 prispevkov Snina
#4. RE: pokuta - neplatná STK, EK (20. január 2015, 19:55)

nie vždy ide o peniaze ;)...ale dík za rady

0 0
Nahlásiť
HTML 139 prispevkov Zahraničie - ostatné #5. RE: pokuta - neplatná STK, EK (20. január 2015, 20:33)

Nabudúce ak sa ti pokazí auto a budeš vedieť, že sa neopraví tak skoro a bude ti mať prepadnúť TK a EK tak požiadaj o dočasné odhlásenie, je to určite lacnejšie ako tie pokuty, ktoré ti určite prídu a keď auto bude opravené zas to pekne prihlásiš Súhlasim

0 0
Nahlásiť

SAMO881
4 prispevkov Snina
#6. RE: pokuta - neplatná STK, EK (21. január 2015, 14:10)

už je odhlásené :) ale s týždňovým sklzom, takže už len čakať...
a kebyže viem, že ho za dva mesiace neopravia, tak zvolím inú cestu, alebo servis

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / pokuta - neplatná STK, EK