Kúpa auta do 6000€

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 14:47

Autor
Správa

2 prispevkov
#1. Kúpa auta do 6000€ (6. december 2014, 22:09)

Zdravím Vás.

Chcel by som sa s Vami poradiť a to tak že by som chcel kúpiť auto do 6000€ (maximálne). Určite by to mal byť benzín a skôr tá 1.6
Auto nepotrebujem na extra účeli a dlhé cesty. Skôr na víkendy a sem tam niekde zbehnúť. (mám firmné ale predsa by som chcel vlastné)
Chcem aby to malo ako takú výbavu a aj ten výkon Fajn
určite nechcem malé auto ale ani "loď"
Tých áut je strašne veľa a potrebujem poradiť že aké by to mohlo byť.

Vopred ďakujem za vaše reakcie Fajn

0 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#2. RE: Kúpa auta do 6000€ (7. december 2014, 11:49)

máš na výber:

malé auto, nadupaný motor = žihadlo, napríklad ford fiesta ST (má to dvojliter, 150 koní) a ide to veľmi dobre a na spotrebe Ťa to až tak nezožerie

auto nižšej strednej triedy, napríklad toyota auris 1.6 a ide to dobre, mal som to, bol som s tým veľmi spokojný, motor sa veľmi ochotne vytáčal aj pri plnom obsadení, samozrejme, je rozdiel, či je v aute jeden človek alebo 5.

výborná je jonda civic s motorom 1.8 v-tec, ten motor je báječný, na to auto primerane silný a ochotne sa vytáča.

alebo oturbené bravo 1.4 t-jet, ak chceš turbobenzín :)

prípadne, stará klasika - benzínová octavia RS takisto nebude na zahodenie a jej cena bude o pár rokov už len stúpať, za podmienky že pôjde o zachovalý kus, ten motor 1.8 s turbom je asi ten najlepší benzínový agregát, aký volkswagen zatiaľ stvoril. Prípadne ekvivalen je golf 4 s motorom 1.8 turbo alebo leon.

Máš z čoho vyberať, od japoncov - osvedčené a spoľahlivé ľahko vytáčajúce sa atmosféry cez malé nadupané auto typu fiesta ST alebo skúsiť koncernovú klasiku s motorom 1.8 T

1 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: Kúpa auta do 6000€ (7. december 2014, 15:42)

tak celkovo suhlasim s Imrom ... tiez by som vyberal nieco z toho co napisal ...

Fiat Bravo 1,4 t-jet pretoze je to moja osobna srdcovka :-)
Toyota Auris 1.6 - pretoze je to spolahlive a celkom prakticke auto ktore nestraca na cene
VW Golf 1.6 - pretoze je to nemecka rokmi overena klasika i ked spotreba je vyssia
Ford Focus 1.6 - pretoze je spolahlivy a dobre vyrobeny
Seat Leon - pretoze je to Golf v krajsom kabate

a mne osobne sa pacia hatchbacky lebo su take akurat a maju velmi dobry pristup do kufra i ked u dizajnovych zalezitostiach ako je napr Alfa 147 je to diskutabilne :-D

alebo potom dake mensie ako spomenuta Fiesta ci Ibiza ci Fabia

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#4. RE: Kúpa auta do 6000€ (7. december 2014, 18:18)

Ďakujem páni

popozerám niečo...
- spotreba by až tak nevadila
- pozriem skôr ten golf, leon, fiesta, focus ale určite aj ostatné návrhy Fajn

0 0
Nahlásiť

32 prispevkov Zvolen
#5. RE: Kúpa auta do 6000€ (17. marec 2015, 01:54)

ja by som ako "víkendovku" vzal trebárs Porsche Boxster, ale to je mimo limit, takže dám hlas Fieste ST

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Kúpa auta do 6000€