Mazda 3 vs Opel Astra

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 6. november 2025, 15:47

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. Mazda 3 vs Opel Astra (16. november 2014, 10:06)

Ahojte, chcel by som si kúpiť nové auto na jazdenie do práce. Keďže to mám 15 km tak som sa rozhodol pre benzín. Po skúšobných jazdách a obchádzkach všetkých možných predajní mi v užšom výbere ostali len Mazda 3 (2.0 G120) a Opel Astra (1.4T 120). Cenovo aj výbavovo sú na porovnateľnej úrovni. Mazda 3 sa mi páči viac dizajnovo aj čo sa týka jazdných vlastnosti, ale keďže je to japonec obávam sa cien servisu. Astra je takisto dobrá, ale tam sa obávam hlavne toho, že ich montuju v Poľsku. Nemá niekto skúsenosti s týmito autami a čo by ste mi poradili ? Za odpovede dakujem

0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#2. RE: Mazda 3 vs Opel Astra (16. november 2014, 10:54)

..presne si to vystihol (sám si si odpovedal) . Ja len dodám, že mazda má drahý servis asi aj preto, lebo tam do neho moc majitelia nemusia chodiť Súhlasim

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: Mazda 3 vs Opel Astra (16. november 2014, 12:49)

Tak to si si velmi dobre vybral, ja kebyze vyberam nove auto tiez su to tieto dve z hladiska toho ze sa mi velmi pacia obe. Mazda je lenivejsia, Opel sviznejsi. Ale zase bude aj viacej papat, pretoze s turbom sa podla mna neda jazdit na spotrebu :-D proste to nuti sliapat mu na krk. A na 15km useky tiez turbo nie je slava ... bude jazdit zvacsa studene ... takze z hladiska prevadzkovych nakladov a servisovania a zivostnosti by som si vybral tu Mazdu z tejto dvojky

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

32 prispevkov Zvolen
#4. RE: Mazda 3 vs Opel Astra (17. marec 2015, 01:55)

Spoľahlivosť Mazdy vs. Ne-spoľahlivosť Opla ... hlasujem za mazdu Súhlasim

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Mazda 3 vs Opel Astra