Križovatka smerovky
Aktuálne témy| 1 prispevkov | 
                        #1.  

Križovatka smerovky
                        (29. august 2014, 23:35)
                         Dobrý deň chcel by som sa opýtať či je potrebné dávať smerovku do lava na takejto križovatke ak pokračujem po hlavnej ceste ked idem z dola. http://www.urbania.cz/files/product/6/6/12766/preview.jpg  | 

| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica | 
                        #2. RE:  

Križovatka smerovky
                        (3. september 2014, 20:46)
                         No podla mna ano. Urcite je lepsie ukazat kde planujes ist ako to proste tam len tak supnut. Ja by som ju urcite dal automaticky Alfa Romeo ... cuore sportivo ...  | 

| 725 prispevkov | 
                        #3. RE:  

Križovatka smerovky
                        (5. december 2015, 21:41)
                         samozrejme, že musíš dať smerovku - ak by si nedal smerovku, vodič jazdiaci z vedľajšej cesty by si myslel, že ideš rovno a zrazili by ste sa  | 

| 304 prispevkov Malacky | 
                        #4. RE:  

Križovatka smerovky
                        (6. december 2015, 23:58)
                         § 30 ... (1) Znamenie o zmene smeru jazdy vodič je povinný dávať okrem prípadov uvedených v tomto zákone vždy aj pri zmene smeru jazdy, vybočovaní z neho alebo ak to vyžaduje bezpečnosť alebo plynulosť cestnej premávky.
  | 

| 304 prispevkov Malacky | 
                        #5. RE:  

Križovatka smerovky
                        (7. december 2015, 00:11)
                         Mňa to učil v autoškole takto. Ak ideš po hlavnej ceste ktorá odbáča vľavo, musíš dať znamenie o zmene smeru jazdy , lebo prechádzaš cez jazdné pruhy. Vźdy som takto jazdil a nikdy som to neľutoval. Asi ten učiteľ vedel o čom hovorí.  |