Kúpa ojazdeného auta

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 00:00

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. Kúpa ojazdeného auta (27. marec 2014, 11:37)

Zdravím, chcel by som vás poprosiť o pomoc pri kúpe auta. Do kvality áut ako takej sa veľmi nerozumiem a neviem, po čom by som sa mal skôr pozerať. Ak by ste mi vedeli v tomto pomôcť, bol by som veľmi rád.
Odraziť by som sa chcel týchto bodov:
1. Cena: do 2600€ (nech s prepisom a nejakými opravami ma to vyjde po kúpe menej ako 3000)
2. Najazdené keby malo menej ako 170 000, tak aby motor vydržal aspoň tie 4-5 rokov ešte v pohodovom stave
3. Diesel alebo benzín sa neviem rozhodnúť, síce je diesel drahší, ale nech ma spotreba nezabije. A tiež jazdím väčšinou kratšie trasy do 20-30 km. Tak asi aj to zohrá rolu.
4. Rok výroby od 2004 alebo 2005 a novšie
5. Najlepšie Sedan, liftback (možno aj combi alebo hatchback) ... chcel by som doňho napratať v pohode lyže alebo poprípade udice (dosť často využívam auto na jedno alebo druhé)...ale zase by nebolo dobré mať moc dlhé, lebo často musím parkovať i v meste
6. Pomer využívania auta dialnice/mimo dialnic 30/70
7. Zo značiek som pozeral hlavne na škodu, ford, renault ... ale ak by ste mi poradili iné, privítal by som, lebo ako som spomínal, veľmi sa nevyznám

Ak pomôžete, tak budem veľmi vďačný. Že aha

0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#2. RE: Kúpa ojazdeného auta (1. apríl 2014, 20:23)

Zacinas? Stav viac na istotu. U nas skodovka. Pre trochu odvaznejsich v plateni - toyota, ford. A si neznaly pomerov? Citaj recenzie,proste vsetko. Urcite nekupuj sam. Na takych cakaju pani chytraci. Co sa tyka cien, prave si presvihol dobre obdobie - ide totiz leto:-)

0 0
Nahlásiť

17 prispevkov
#3. RE: Kúpa ojazdeného auta (4. jún 2014, 02:30)

za tú cenu niečo v tom roku bude tvrdý oriešok hľadať aby to nebol nejaký stočenec zlepenec ... LANCIA PHEDRA 2.2 JTD PLATINUM 7M .... toto je asi najlepšie čo sa mi podarilo nájsť ... za tú cenu nič pohodlnejšie a priestrannejšie nezoženieš r.v.: 2004, 2179cm3, 94kW (128PS), P, M5, Diesel, 5 dv., 169000 km, Čierna metalíza
cena: 2500 eur
+ to má aj parkovacie senzory :D

0 0
Nahlásiť
matko101112 309 prispevkov Smolenice #4. RE: Kúpa ojazdeného auta (4. jún 2014, 09:31)

na sk majú skoro všetky autá do 170tis. Fajn dokonca aj 20ročné. Som smutný

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Kúpa ojazdeného auta