Nákup automobilu
Aktuálne témy| 2 prispevkov |
#1.
Nákup automobilu
(16. marec 2014, 19:51)
Ahoj, chcel by som si zadovážiť svoj prvý automobil. Mám len ten problém, že neviem si vybrať aký...Momentálne sa môj rozpočet pohybuje zhruba v hodnote okolo 4000€. Poradte mi. Ďakujem |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#2. RE:
Nákup automobilu
(16. marec 2014, 23:59)
a mas aspon predstavu o velkosti auta? Male auto, hatchback, sedan, kombik? Ako ho planujes vyuzivat? Iba po meste alebo budes na nom brazdit dialnice? Ako predpokladas ze budes mat rocny najazd km. A este ako akuto vyuzivat, ci budes jazdit sam v nom, pripadne cela rodina aj s kocarom alebo ako? Ono od toho sa to potom asi dost odlisuje. Daj nam vediet viac. Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| 2 prispevkov |
#3. RE:
Nákup automobilu
(17. marec 2014, 15:17)
Takže jednalo by sa o menšie auto, napr. hatchback alebo sedan...planujem ho vyuzivat hlavne do mesta na kratsie vzdialenosti a jedine cez víkend niekedy na dlhsiu cca 50-60 km vzdialenost...ziadne cestovanie po slovensku nechystam na nom absolvovat....po okrese resp. po kraji na vylety...rocne si myslím, že viac ako 15 000km nespravim...auto budem vyuzivat ja. nie rodina ani nic podobne... |
| 304 prispevkov Malacky |
#4. RE:
Nákup automobilu
(17. marec 2014, 19:49)
Pozri nejakého japonca. Benzín asi tak 1,6l / IMRO / by poradil AURIS a najlepšie z plynom. Momentálne s ním musím súhlasiť. Je to pre teba asi najlepšia voľba. |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#5. RE:
Nákup automobilu
(17. marec 2014, 22:19)
No vidis uz mame lepsi prehlad o tvojom aute ... suhlasim ... odporucal by som benzinak 1.4 16V alebo 1.6. Do 4000 euro je toho celkom dost na vyber.
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
buco76
42 prispevkov
Prievidza
|
#6. RE:
Nákup automobilu
(18. marec 2014, 20:38)
Veľa info získaš aj na www.autorecenzie.sk.. Ja osobne by som do Fiesty nešiel, skôr Fusion. Aj Punto, Bravo, 307, či Opel Astra sú autá z ktorých by som mal obavy. Ale súhlasím s tým, že diesel určite nie. Skôr benzín s LPG. A pred kúpou si to daj isto pozrieť do nejakého poriadneho autoservisu. Ak majiteľ nemá čo skrývať, nebude mať s tým problém. |
| 368 prispevkov Spišská Nová Ves |
#7. RE:
Nákup automobilu
(18. marec 2014, 21:01)
Pravidla uspesneho mladeho vodica:
|
| 17 prispevkov |
#8. RE:
Nákup automobilu
(4. jún 2014, 02:38)
poradiť ti neviem,viem ti povedať čo by som vzal ja v tvojom prípade... jednalo by sa o auto na LPG niečo jednoduché nenáročné povedzme ... predpokladám že nechceš auto a budovať si k nemu citový vzť. ako ja --- ale za mňa VOLVO S60 T5 LPG 2001 ... za 3500 eur a ostatné na uvedenie do dobrého technického stavu a pre prípad keby niečo |