Skoda SUPERB II

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 29. apríl 2024, 07:13

    Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Autor
Správa
HTML 139 prispevkov Zahraničie - ostatné #21. Skoda SUPERB II (24. apríl 2014, 10:31)

Toľko sr&čiek po kope ako napísal kidon či ako sa volá som fakt ešte nečítal Haha že rozvody na škodovku stoja od 600 do 2500 eur či koľko si to napísal to hádam nemyslíš vážne, odkiaľ prosím ťa také ceny máš ? V závislosti od motora sa dajú zohnať rozvdody od 80eur to hovorím napríklad o motore 2,0 85kW na novšie autá napríklad na môj 1,6tdi 77kW ma rozvody spolu aj s vodnou pumpou vyjdú na 270 eur, dá sa aj menej, záleží či si priplatíš za značku rozvodov, alebo nie. To, že nejaký sedliak nevie na internete hľadať obchody, ktoré majú na diely lepšie ceny za to už škodovka, alebo VW koncern nemôže a celkovo náhradné diely nie sú vôbec drahšie, ba ako už písal niekto iný oproti iným značkám ako Mercedes, či BMW, či iné značky sú diely oveľa lacnejšie, samozrejme nebudeme porovnávať tieto zančky, pretože majú iné zameranie. No a to je aj dôvod prečo je škodoviek a VW koncernu najviac, pretože majú najväčšiu servisnú sieť, diely sa dajú zohnať rýchlo a lacno a že sa najviac kradnú ? Nuž ak by sa predávalo viac BMWčiek, či Mercedesov, či Hónd, alebo Volv tak by sa to otočilo a kradlo by sa viac áut práve od týchto značiek, lenže to je už trošku zložité zmýšľania na niektorých expertov, ktorí sa tak dobre vyznajú do áut :D. Že sa tieto autá viac kazia ? Never tomu, každé auto sa kazí, ja som mal predtým renaulta a nasypal som doňho toľko peňazí, že som sa o tom hanbil hovoriť keď sa náhodou niekto pýtal koľko som už doňho vrazil za opravy, lebo som bol v servisoch skoro každý mesiac. A ak niekto povie, že do auta nič nevrazil tak áno nájdú sa aj takí, lenže to sú ľudia, ktorí s autom skoro nikde nechodia, ich autá viac stoja ako sú na cestách a ak by si náhodou normálny človek sadol do takéhoto auta tak by bol z jeho technického stavu zhrozený, ale samozrejme majiteľ je s ním spokojný, pretože do auta nič nevrazil Haha , takže ak chceš nejaké auto tak si ho kúp, určite treba vyberať ale v podstate sa každé auto kazí a do každého budeš dávať peniaze, akurát je rozdiel koľko. Súhlasim

4 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#22. RE: Skoda SUPERB II (24. apríl 2014, 10:58)

HTML-pravda Súhlasim

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#23. RE: Skoda SUPERB II (27. apríl 2014, 14:11)

Smiech Smiech skodovku nikdy!!!!!!!!!!!

0 3
Nahlásiť

725 prispevkov
#24. RE: Skoda SUPERB II (27. apríl 2014, 15:46)

ahoj Tom, popísalo sa tu toho dosť :)

pri výbere motorizácie potrebuješ vedieť, ako s tým budeš jazdiť - sám? rodina? krátke trasy? dlhé trasy? ak sám, tak v pohode 1.9 tdi, bude stačiť, ak rodina a naložený, tak 2.0 TDI, ktorý má 4 písmenový kód motora, nie trojpísmenový (BMP). Štvorpísmenový kód motora je common rail, sú vcelku spoľahlivé a netrápia ich problémy, ktoré mali 2.0 TDI so systémom PD (trojpísmenový kód motora)

volvo je takisto veľmi fajn, mal som V70 a bolo to dosiaľ najlepšie auto, aké som kedy vlastnil. sedadlá, teda kreslá sú veľmi pohodlné na dlhé trate, volkswagen sa na to nechytá, rovnako aj komfortom odpruženia a zvezenia.

ak by Ti nevadil benzín, pozri sa po lexuse is250, je to veľmi príjemné auto, spotrebou to bude podobné ako superb s benzínovým turbom.

accord alebo avensis sa u nás takisto nekradnú a v benzínovej verzii patria k tomu dobrému na trhu. 2.2 diesel od hondy patrí medzi najkvalitnejšie common raily.

2 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#25. RE: Skoda SUPERB II (9. január 2015, 19:07)

Prednedávnom som mal Passat Variant 1,9 TDI, PD, 85KW, Manuál 6.kvalt 310Nm. Jazdil som s ním 7 rokov, a bolo spoľahlivé, veľké, silné, úsporné, a hlavne bezproblémové... Je preč.
Teraz mám Superb Combi 2,0 TDI, CR, 125KW, manuál 6,kvalt 360Nm...Jazdím s ním rok, je spoľahlivé, väčšie, ako passat, silnejšie, a úspornejšie, zatiaľ bezproblémové...
Dôvod kúpy embéčky bol, že som potreboval novšie, bezpečnejšie, silnejšie a väčšie rodinné auto, ktoré ma nezožere s peňazí za náhradné diely.
V merku som mal VW Tiguan/VW Passat/Audi A6....Ani jedno s nich túto embéčku neprešťalo v ničom...
Na motorové vozidlá som pedant, a čekoval a skúšal som vyše pol roka...Víťaz je jasný.
Je mi jedno, kto čo píše na embéčky, v ktorých ani nesedel, jedine tak jemne naznačí svoj psychologický profil, o ktorom si čitateľ vytvorí jasný názor...
Nebol problém kúpiť 7-čkový bavorák, alebo Terénny mercedes...
Je to vecou priorít, psychologického rozpoloženia jedinca, rozhľadu, veku, skúseností a hlavne prostredia, v ktorom dotyčný auto bude využívať...
Superb doporučujem hlavne v pomere cena/potenciál...
PEACE.

9 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
    Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Škoda / Skoda SUPERB II