Zatajena buracka auta
Aktuálne témy| 368 prispevkov Spišská Nová Ves |
#1.
Zatajena buracka auta
(1. február 2014, 13:50)
Dobry prispevok do fora.
|
| 6 prispevkov Malacky |
#2. RE:
Zatajena buracka auta
(1. február 2014, 14:04)
|
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#3. RE:
Zatajena buracka auta
(1. február 2014, 18:04)
Fuuu tak to su uz jake finty ... niekotri ludia su fakt spiny Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| 6 prispevkov Malacky |
#4. RE:
Zatajena buracka auta
(1. február 2014, 19:17)
|
| 368 prispevkov Spišská Nová Ves |
#5. RE:
Zatajena buracka auta
(1. február 2014, 23:02)
Hm, asi tak: Som majitel prakticky noveho auta, do ktoreho som vrazil ,majlant'. Odrazu chcem vsak SUV! Preco asi.....Tu na Slovensku sa ma pokusalo dobehnut vela hajzlikov. Par dalsich takych akoze dovodov:
|
barabasko
2 prispevkov
Malacky
|
#6. RE:
Zatajena buracka auta
(2. február 2014, 14:09)
aj znackove predajne robia podvody |
| 6 prispevkov Malacky |
#7. RE:
Zatajena buracka auta
(2. február 2014, 14:40)
|
#8. RE:
Zatajena buracka auta
(2. február 2014, 22:17)
,Ty_volle', to musela byt uz riadna buracka s vymenami dielcov, nie iba tuknutie a oprava lacnym prelakovanim....A je to na § !! |
| 6 prispevkov Malacky |
#9. RE:
Zatajena buracka auta
(2. február 2014, 22:46)
aj ked je auto kupovane na slovensku ziadnu zaruku to nedava... |
| 304 prispevkov Malacky |
#10. RE:
Zatajena buracka auta
(4. február 2014, 16:30)
Keď sa nemôžeš dovolať práva na Slovensku, tak skús napísať sťažnosť priamo na centrálu Renault do Francúzka. Možno to bude mať úspech. Tebe to asi peniaze nevráti, ale pán riaditeľ tiež nebude nadšený. |
#11. RE:
Zatajena buracka auta
(4. február 2014, 17:57)
Hm, ono staci ta staznost adresovat hl.slovenskemu importerovi zn. Renault, a niektorym slovenskym uradom. Predajcovia su len zmluvni (obchodni) partneri pre renault, a ten ma na Slovensku centralu. Ak to pojde oficiale, nemozu to sturat do suflika zabudnutia.To iste plati pre servisne pracoviska. Vsetcia su drzitelmi patricnych licencii, ktore im moze odobrat jak zivnostensky urad, ministerstvo hospodarstva, a okrem patricnych vyrubenych pokut, zakazov apod. mozu byt po podani tr.oznamenia stihani za podbod v zmysle obchodneho a obcianskeho zakonnika. Oznam do Fr. je len takou milou ceresnickou na tej celej torte, ktoru by im trebalo za to svinstvo naservirovat pred tie ich gebulky.
|
| 6 prispevkov Malacky |
#12. RE:
Zatajena buracka auta
(4. február 2014, 22:20)
|
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#13. RE:
Zatajena buracka auta
(5. február 2014, 21:31)
Na taketo veci su vyborne aj media. Radi sa toho chytia, je to pre nich lakava tema dna :-) Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
#14. RE:
Zatajena buracka auta
(6. február 2014, 16:27)
Uz sa neopakujme. Je to lahko napadnutelne...potrebujes pravnika? Ten stoji asi tak 200€ jedno sedenie na pojednavani. Markiza a JOJka je prakticky zdarma...a efektnejsia.
|